RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

dyrup

Dyrup
Sorter efter

Dyrup er en virksomhed, som har specialiseret sig i at producere miljøvenlig maling – både til indendørs og udendørs brug.

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

Til udendørs brug producerer Dyrup bl.a. grundrens produkter, facademaling samt maling til træ og metal.

Et af Dyrups bedst kendte produkter er Gori træbeskyttelse, som i folkemunde næsten er blevet synonymt med træbeskyttelse.

Dyrups historie

Grundlagt den 2. januar 1928 af Sigurd Dyrup og hans to kammerater fra studietiden, Axel Monberg og Ejnar Thorsen, som allerede i 1919 havde grundlagt entreprenørfirmaet Monberg & Thorsen, der senere blev en del af entreprenørfirmaet MT Højgaard.

Sigurd Dyrup havde under flere års ophold i Amerika tilegnet sig en stor viden om maling. Denne viden tog han med sig, da han rejste hjem til Danmark i 1924.

Et af Dyrups mest kendte produkter var den såkaldte "stålhud", som blev brugt til behandling af den første Lillebæltsbro.

Dyrup blev tidligt kendt for sin produktion af maling og træbeskyttelse, som ikke indeholdt sundhedsskadelige kemikalier med fx blypigmenter. Længe før "miljø" blev et modeord, udviklede Dyrup således vandbaseret plastmaling, som også er velegnet til indendørs brug.

Dyrup er i dag en del af PPG Industries, som specialiserer sig i malingsprodukter.

Kvalitetsprodukter og en klar miljøpolitik

Dyrup er kendt for sine kvalitetsprodukter inden for maling og træbeskyttelse. Desuden har Dyrup en klar politik og målsætning om at udvikle miljøvenlige produkter, så naturen og omgivelserne skånes mest muligt – til glæde for både os og vore efterkommere.

I tråd hermed støtter Dyrup en række organisationer: AIDS-fondet, Dansk Røde Kors, Familier med kræftramte børn, Kræftens bekæmpelse og WWF Verdensnaturfonden.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk