RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

duka

Duka
Sorter efter

Duka Ventilation er et dansk firma, med hovedkontor i Randers, som producerer ventilationssystemer, varmegenvindingssystemer og varmeflytningssystemer – primært til private kunder. Duka fremstiller også tilbehør til disse systemer.

Stort behov for bedre ventilation

Der har i de senere år været et øget fokus på betydningen af ikke blot at isolere boligen, men også sørge for en effektiv ventilation. En normal familie producerer dagligt 12-15 liter vanddamp. Desuden forurener stearinlys, brændeovne og madlavning ofte indeklimaet så meget, at det udgør en større sundhedsrisiko end den trafikos, man udsætter sig selv for, når man befinder sig på en normal gade. Effektiv isolering af boligen er vigtig for at spare på energiforbruget. Bagsiden af medaljen er blot, at boligen bliver så tæt, at det går alvorligt ud over indeklimaet. Derfor har effektiv ventilation også fået en stadig større betydning.

Ventilationssystemer giver bedre sundhed

Dukas ventilationssystemer fjerner fugt og kondensvand og genvinder og fordeler samtidig den varme, der allerede er i rummet. Derved er ventilationssystemerne med til at sikre et godt indeklima, som skaber en bedre trivsel i hverdagen. Ventilationspakkeløsningerne fås i mange forskellige størrelser – lige fra systemer, der passer til et enkelt rum og til systemer, der effektiv ventilerer større villaer i to plan. Ventilationssystemerne er også oplagte løsninger til fugtige kældre, som ellers udgør en sundhedsrisiko og over tid kan skabe alvorlige skader på bygningen.

Varmeflytningssystemer

Dukas varmeflytningssystemer flytter – som også navnet siger – varme fra et rum til et andet i boligen. Har man fx en brændeovn i et rum i boligen, fordeler disse systemer varmen fra brændeovnen til andre dele af boligen. Dermed udnytter man varmen langt bedre til gavn for større dele af boligen og sparer samtidig penge. Duka fremstiller både varmeflytningssystemer, der kan fordele varmen til blot et rum, og varmeflytningssystemer, der fordeler den til flere rum.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk