RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

dancook

Dancook
Sorter efter

Dancook er en dansk virksomhed, som producerer og sælger boxgrills, gasgrills, kuglegrill, bålsteder, kul, udekøkkener og forskellige tilbehørsprodukter til de nævnte produktgrupper.

Under hele produktionsprocessen er der blevet lagt vægt på, at der skal kræses for detaljerne – både hvad kvalitet og design angår.

Dancooks produkter er designede af skandinaviske designere, hvilket tydeligt fremgår af produkternes elegante og tidløse design, der er skræddersyet til det nordiske marked.

Udendørs hygge og madlavning samler familien

Flere og flere danskere opdager, hvor hyggeligt det kan være at tilberede maden sammen ude i den fri natur, på terrassen eller i haven. Ofte kan det være vanskeligt at samle familien til aftensmaden, fordi ikke alle er hjemme samtidig eller har travlt med forskellige ting. Når man laver maden sammen og ude i det fri, kan det ofte være lettere at få alle med. Desuden er der en helt speciel hygge ved at spise ude, og mon ikke de fleste af os synes, at maden også ofte smager endnu bedre, når den er tilberedt på en grill eller over et bålsted og bliver indtaget udenfor.

En dansk, familieejet virksomhed

Dancook er en 100 procent dansk, familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i at fremstille udstyr til udendørs madlavning og hygge. Firmaet blev grundlagt i 1992, hvor grundlæggerne begyndte at fremstille grills. Lige fra begyndelsen har Dancook lagt vægt på, at deres produkter skal udmærke sig ved en høj grad af kvalitet kombineret med et attraktivt og flot design. Og det er denne kombination, der har givet Dancook det brand, de har i dag.

Dancooks hovedkontor ligger i Langå.

Dansk designede produkter

Dancooks grills er designede af danske designere og er produceret i Danmark. Når du køber et Dancook produkt, får du altså både dansk kvalitet og dansk design, og du støtter samtidig dansk arbejdskraft.

Kræset for detaljerne

Når man køber et Dancook produkt, køber man et produkt, der ligger en meget målrettet proces bag: Der er virkelig kræset for detaljerne – både hvad angår design og kvalitet. Dancook har altid haft som mål at fremstille produkter, som skiller sig ud ved at give brugerne maksimal kundetilfredshed.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk