RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

damixa

Sorter efter

Damixa - førende dansk producent

Damixa er den førende leverandør af blandingsbatterier og er en veletableret virksomhed i Norden. Den danske erfarne producent blev etableret i 1992 under Smidt & Co., der producerede reservedele til motorcykler. Du er derfor garanteret et produkt, der er udviklet på baggrund af stor viden og flere års udvikling inden for området, når du bestiller ved Damixa. I foråret 2014 blev Damixa opkøbt af Ostnor, som er Nordens førende producent i branchen. De to virksomheder supplerer hinanden godt og fortsætter med at tilbyde dig VVS-artikler af høj kvalitet.

Stilfuldt design der giver mening

Damixa udmærker sig ved at lave et flot dansk design til bad og køkken, der giver mening og er ergonomisk. Derfor er produktet brugervenligt og nemt at benytte. Produkterne er holdbare og logisk udtænkt således at funktionaliteten er i top. For Damixa er det vigtigt at deres produkter overholder filosofien "form to funktion".

Damixas produkter dækker mange forskellige behov i både køkkenet og på badeværelset og sikrer, at du er godt dækket ind, når det kommer til køkken og bad. Af produkter kan følgende nævnes som eksempler: Køkkenarmatur, brusearmatur, brusestangssæt, termostatbatteri, reparationssæt samt diverse tilbehør. Mangler du reservedele til dit Damixa produkt finder du det også hos XL-BYG.

Damixa Akita - brusesæt til det moderne badeværelse

Her på siden finder du flotte, enkle og stilrene modeller, der passer ind i de moderne hjem. Er du på udkig efter et nyt brusesæt til badeværelset, finder du den stilfulde Damixa Akita, der giver dig et komplet brusesæt. Hertil følger et stilfuldt bruserhoved, håndbruser samt teleskopisk brusestang og termostatbatteri - alt sammen i Damixas minimalistiske design og skarpe kvalitet. Med Damixa Akita monteret i badeværelset, er du sikret et brusesæt, der er vandbesparende. Damixa Akita er nem at renholde ved hjælp af Rub Clean, der medfører, at kalk ikke sidder fast på bruserhoved og termostat. Du skal derfor blot køre en tør klud over brusersættet - så fjernes kalk på ingen tid. Skal det være nemt, enkelt og elegant, er Damixa Akita derfor et perfekt valg til dit badeværelse.

Moderne køkkenarmaturer som Damixa Venus

I takt med at design og mode har spredt sig til VVS-artikler, er flere producenter blevet bevidste om vigtigheden i at kombinere funktionalitet med et stilfuldt udseende. Derfor tilbyder Damixa produkter i moderne, stilrene og enkle former, der passer godt ind i de moderne køkkener og badeværelser. Leder du efter et smart køkkenarmatur, kan du med fordel tage et kig på Damixa Venus, der med sin kombination af bløde buer og skarpe kanter, udgør et flot design, der skiller sig ud på stilfuld vis. Damixa Venus er nem at montere og kan ved hjælp af Damixa X-change enhed udskiftes på 20 sekunder ved brug af en unbrakonøgle. Damixa gør det derfor nemt for alle at montere deres armaturer. Med Damixa Venus får du derfor et køkkenarmatur, der er nem at betjene, og vil dekorere i dit hjem i mange år.

Hos XL-BYG har vi derfor samlet et udvalg af Damixas flotte og funktionelle produkter. Uanset om du er på jagt efter et blandingsbatteri i et moderne design, eller søger et enkelt armatur, der passer ind i ethvert hjem, har vi et udvalg, der vil falde i din smag. Og så er de endda særlig lette at montere, så du ikke skal bruge for lang tid på, at skifte armaturet ud med et nyt. Hos XL-BYG står vi altid klar, hvis du mangler information omkring vores produkter eller søger inspiration til projekter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk