RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

dafa

Sorter efter

DAFA A/S leverer simple og effektive dampspærresystemer

DAFA er særligt anerkendte for hele sit dampspærresystem, DAFA AirStop System®. Systemet indeholder folierne,ProFoil, EcoFoil, DiFoil, HiFoil (fugtadaptiv dampspærre), DiFoil (dampbremse) og den nye ExFoil der er en armeret PE folie. Til alle typer dampspærrer, findes et stort tilbehørsprogram, der er skræddersyet til de enkelte folier. Eksempelvis kan nævnes DAFA universale rør- og kabelkraver, DAFA dampspærretape, DAFA folieklæb og DAFA lysningsfolie.

DAFA AirStop System® sikrer, at alle normalt risikofyldte dampspærredetaljer kan løses enkelt og effektivt med standardiserede specialprodukter. DAFA AirStop System® er således et komplet dampspærresystem, som bidrager til at skabe et tæt hus og nedbringe varmetabet. På denne måde understøttes det bæredygtige byggeri, og der bidrages til nedsættelse af energiforbrug og CO2-udslip til gavn for både klima og miljø.

Ekstra detalje med sin garantiordning

DAFA AirStop System® har en omfattende garantiordningen på sine systemer. Produkt- og funktionsgarantierne på hhv.15 år til 30 år, udgør sammen medet omfattende tilbehørssortiment en effektiv tætning af dampspærren.

Bæredygtige

DAFA har fokus på at udvikle produkter, der understøtter bæredygtighed. Derfor er deres byggeprodukter tætte løsninger, som understøtter bæredygtigt byggeri og nedsætter energiforbruget til gavn for miljøet. De fleste produkter i DAFA AirStop System® findes i Nordic Ecolabellings database over byggeprodukter, der må indgå i svanemærket byggeri – Det er din garanti for, at produkterne belaster miljøet mindst muligt, og at der samtidig ikke gås på kompromis med kvaliteten.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk