RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

cembrit

Sorter efter

Tagplader og facadebeklædning i fibercement

Cembrit er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aalborg. Cembrit har på verdensplan kontorer i mere end 20 lande.

Virksomheden fremstiller en række byggematerialer i fibercement. Produkterne omfatter fibercement-produkter til facader, tage og indvendig beklædning. Fibercement består, som også navnet siger, af to dele: Cement og fibre. Fibrene er såkaldte polyvinylalkohol-fibre (forkortet: PVA). Når man kombinerer disse to produkter, får man et slutprodukt, som både har en høj styrke, lang holdbarhed og en lav vægt. Denne stærke kombination har selvfølgelig bidraget kraftigt til, at Cembrits fibercementprodukter er blevet meget populære - både til tagdækning og facadedækning. Mange anvender også Cembrits produkter til beklædning af indendørs vægge.

Fibercementprodukter siden 1927

Cembrits produktion af fibercement-produkter begyndte allerede i 1927. Lige siden grundlæggelsen har virksomheden arbejdet på at videreudvikle fibercement-varer. Blandt deres mest kendte produkter er tagbelægninger i forskellige formgivninger og farver: Bølgetagplader, tagplader med en kombination af bølger og plane flader, fibercementbrædder og facadeplader. Desuden kan du få Cembrit bølgeplade-tilbehør og specielle Cembrit facadeskruer, så ud kan montere facadepladerne ekstra godt.

Produkter med mange fordele

Cembrits produkter er gennemtestede for at sikre, at de har en høj kvalitet. Under produktionen af fibercementprodukterne har Cembrit prioriteret højt, at de skal have en lang holdbarhed. Det har de ikke mindst pga. deres høje modstandsdygtighed over for råd og svampeangreb. Ikke alene har råd og svamp ved at bide sig fast på fibercementprodukterne, men fugten kan også trænge ud gennem fibercementen, så den ikke så let anretter nogen skade. Produkterne er med andre ord diffusionsåbne. Cembrits tagprodukter og facadeprodukter kræver praktisk talt ingen vedligeholdelse, men bevarer stort set det samme udseende, som de havde, da du monterede dem. Du behøver altså ikke at male dem eller give dem nogen træbeskyttelse. Desuden er de brandsikrede, så de giver dig en mere sikker bolig. Der er kort sagt en række fordele ved at vælge Cembrits fibercementprodukter.

Køb Cembrits produkter hos XL-BYG

Hos XL-BYG kan du få en række af Cembrits bedste produkter. Vi tilbyder bl.a. tagplader, fibercementbrædder til beklædning af facader og facadeplader. Du kan fx få vejrbestandige og fugtafvisende facadeplader med forskellige overflader - fx flint og perle. Du kan desuden få dem i forskellige størrelser, så du lettere kan finde en facadeplade, der passer til dit behov. Det samme gælder fibercementbrædderne. Ofte kan det være en fordel at vælge plader og brædder, som ikke er alt for store. Så er de lettere at håndtere under monteringsarbejdet.

Tag et kig på de Cembrit-produkter, vi tilbyder i vores sortiment. Når du har besluttet dig for at købe et produkt, kan du nemt og hurtigt gøre det direkte her gennem vores webshop. Her handler du trygt og sikkert, og vi leverer dine varer hurtigst muligt. Har du spørgsmål til noget, kan du altid kontakte vores kundeservice.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk