RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

bygnordic

BygNordic
Sorter efter

BYGNORDIC leverer hytter til et aktivt udeliv

Udelivet har mange facetter, og det dejlige danske sommervejr indbyder ofte til en udendørs oplevelse. BYGNORDIC sørger for et opholdsrum i haven, der er skærmet og beskyttet mod det omskiftelige danske vejr. Så har du altid et spot i haven, hvor du eller dine haveredskaber kan opholde sig - Hvad enten det regner eller solen skinner. Der findes et stort udvalg af BYGNORDIC løsninger til både den lille og den store have. Her er alt, hvad hjertet kan begære af hytter, pavilloner, redskabsrum og garage. BYGNORDIC produkter er produceret af træ, som stammer fra de skandinaviske lande. Derfor er du altid sikret kvalitetsprodukter med bæredygtigt træ fra BYGNORDIC.

Systemhytter - Enkelt og moderne design

Ønsker du en hytte, som skiller sig ud fra de klassiske bjælkehytter, skal du vælge en systemhytte. Denne har et mere minimalistisk look, end bjælkehytterne. Det skyldes, at hjørnerne er lavet med et mere rent look, hvor der ikke er nogle bjælker, der går helt i gennem. Som noget nyt, er der også valgt malede hytter til sortimentet. Hytterne fås i tykkelserne 14, 19, 38 og 40 mm.

Bjælkehytter til en hyggelig overnatning

Der findes alverdens designs og størrelser af den klassiske bjælkehytte. En alpehytte, er f.eks. en af de bedre kendte former for bjælkehytte. Du kan dog også få en bjælkehytte med et mere moderne udtryk. Vælg en bjælkehytte, såfremt du går op i at udstråle godt og solidt håndværk. Det er nemlig nøjagtigt, hvad en bjælkehytte gør. Hytterne fås i tykkelserne 28, 34, 40 og 44 mm.

Brug en Weekendhytte til hus i din kolonihave

Weekendhytter fra BYGNORDIC er i topkvalitet og produceret af vores estiske samarbejdspartner. Alle weekend-hytter produceres med 70mm vægge, og er velegnet til f.eks. Kolonihaver. Weekendhytterne leveres uden isolering, men der kan tilkøbes et isoleringskit, der indeholder alt træmaterialet til isolering. Selve isolering skal dog leveres fra din lokale XL-BYG butik. Hvis du anvender en weekendhytte fra BYGNORDIC til kolonihavehus, Kan der blive stillet krav om en energirammeberegning. Denne skal du selv stå for, at få lavet.

Når du bestiller en weekendhytte, skal du være opmærksom på, at der skal betales 50% af hyttens pris ved bestilling og 50% inden afsendelse fra fabrikken.

Lav din egen drømmehytte

Du kan selv designe din helt egen drømmehytte med vægge fra 40-96mm. Alt du skal gøre er at lave en stregtegning med dine ønsker til mål, placering af døre og vinduer og evt. ønsker til terrasse eller udhæng. Så udarbejder BYGNORDIC en 3D tegning og et overslag på din drømmehyttes pris og sender retur indenfor ganske få dage. Såfremt du finder tilbuddet interessant, sender BYGNORDIC din tegning videre til deres estiske samarbejdspartner. De står for at lave en gennemgang af din tegning og sender efter gennemgangen det endelige tilbud til dig. Hvis du bestiller en Drømmehytte, skal du ligeledes betale 50% af hyttens pris ved bestilling og 50% inden den sendes fra fabrikken.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk