RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Bosch
Sorter efter

Gudenå plæneklipper - Klip græsset med mindre larm og forurening

Plæneklipning er nødvendigt, hvis du er husejer. Hertil følger oftest et grønt areal, der skal passes og klippes jævnligt for at bevare et flot udseende. En nyklippet græsplæne er nemlig med til at få haven til at fremstå flot og velholdt. Derfor har de fleste husejere brug for en plæneklipper til deres samling af havemaskiner. Mangler du en smart og praktisk plæneklipper, finder du hos os et skarpt udvalg af Gudenå plæneklippere, der nemt og effektivt klipper dit græs, så plænen igen bliver flot og pæn.

Tag derfor et kig på vores udvalg af Gudenå plæneklippere, hvor du kan finde elplæneklippere, der mindsker forureningen og larmer mindre, mens du klipper plænen. Med en Gudenå elplæneklipper kan du derfor med god samvittighed slå dit græs, da du har valgt en miljøvenlig plæneklipper. Her finder du modeller, der egner sig godt til store og små græsarealer. Med en Gudenå plæneklipper behøver det ikke tage dig mange timer at slå dit græs, hvis du er ejer af en stor plæne. Gundenå plæneklippere er nemme at håndtere og visse modeller fås med ergonomisk skaft, der er nem at indstille i højden, så det passer til dig.

Skarpt udvalg af plæneklippere

Tag derfor et kig på vores udvalg af Gudenå plæneklippere og bestil en model, der opfylder dit behov. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en elplæneklipper eller en benzin plæneklipper, finder du hos os et stort udvalg af plæneklippere, så du nemt kan finde den model, der bedst opfylder dit behov. Du kan også besøge et af vores byggemarkeder, hvor vores dygtige personale står klar til at vejlede dig til det rette køb, så du kommer hjem med en plæneklipper, der opfylder netop dit behov. XL-BYG gør det ordentligt!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk