RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
Bosch
Sorter efter

Makita græstrimmer - effektiv til den kringlede og krogede have

At klippe plænen er for mange en nem og hurtig opgave, der skal løses. Men klipning af græsplænen er kun en lille del af det at holde haven pæn. Hvor plæneklipperen er effektiv og nem at anvende på de store og åbne græsarealer, er det som regel de små kanter og kroge, der gør det besværligt at opnå det fuldendte resultat. Her rækker plæneklipperen nemlig ofte ikke, da den har besvær ved at nå de græsstrå, der gemmer sig langs kanter og i hjørnerne af haven.

Græstrimmeren når helt ind i hjørnerne

Hvis du vil studse græsset på svært tilgængelige steder, er en effektiv græstrimmer et nødvendigt redskab. Ved hjælp en god græstrimmer kan du opnå et næsten fuldendt resultat, så din plæne virkelig ser flot trimmet ud. Ligesom med hjemmets indre er det ligeledes de små detaljer, der skaber det fuldendte resultat af hjemmets ydre. Går du op i, at haven skal stå pæn i den varme sommerperiode, der byder på hyggelige stunder i haven, så bør du investere i en god græstrimmer, der hjælper dig med at nå ind i de hjørner, hvor plæneklipperen må opgive.

Makita græstrimmere med batteri

Uanet som du er på udkig efter din første græstrimmer eller søger en model, der kan erstatte den gamle græstrimmer, så er du kommet til den rette side. Her finder du nemlig et håndplukket udvalg af Makita batteri græstrimmere, der byder på effektive og brugervenlige modeller. Om du er nybegynder eller en garvet havemand, så vil Makitas græstrimmere være et godt valg. Find derfor inspiration her på siden, hvor du finder yderligere produktinformationer under hver model.

Dansk kvalitet til gode priser

Med en Makita batteridrevet græstrimmer skal du ikke længere irritere dig over de små kroge og kanter – akku græstrimmeren fjerner nemt græsstråene, uden at det kræver meget tid. I vores håndplukkede udvalg af akku-græstrimmere fra Makita finder du nemlig græstrimmere, der blandt andet byder på snørehoved, der kan indstilles efter hvor stort et areal, du ønsker, at din Makita græstrimmer skal slå. En effektiv funktion der gør det nemt at nå problemfrit ind i både store og små kroge, hvor du effektivt kan fjerne græsstrå og andet ukrudt, du ønsker at komme til livs. En Makita græstrimmer giver derfor den perfekte afslutning på en plæneklipning, så du kan gå fra en have, hvor plænen står helt skarp.

Slip for irriterende ledninger

En stor fordel ved den batteridrevne græstrimmer er, at du slipper for irriterende ledninger. Det gør arbejdet nemmere, fordi du ikke først skal bakse med en lang ledning, som skal rulles ud og skal tilsluttes en stikontakt. Desuden giver akku-trimmeren dig en meget bedre rækkevidde: Du kan let nå ind under buske og træer med græstrimmeren. Du behøver ikke at tænke på, om ledningen nu også rækker, og du slipper for at se dig bagud for at tjekke, om ledningen ligger oven i et blomsterbed. Og når du er færdig med at trimme græsplænen, sætter du blot trimmeren på plads igen. Du behøver ikke at skulle rulle en lang ledning sammen, førend arbejdet er overstået. Lettere kan det næsten ikke blive.

Find din akku-græstrimmer her

Gå derfor på udkig her på siden og find den model, der opfylder dit behov. Mangler du en effektiv plæneklipper, der kan klare de store arealer, tilbyder vi batteridrevne og benzindrevne plæneklippere, der nemt trimmer de lange græsstrå, så haven står flot på alle tider af året. Hos XL-BYG kan du derfor bestille det komplette sæt bestående af en Makita græstrimmer og en plæneklipper, der med sikkerhed efterlader din græsplæne veltrimmet.

I tvivl?

Mangler du vejledning omkring vores produkter, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale XL-BYG, hvor vores dygtige personale står klar til at vise dig vores udvalg af Makita batteri-græstrimmere. Sammen kan I finde frem til den Makita græstrimmer, der bedst opfylder dit behov. Er du på jagt efter det komplette sæt, kan du endvidere se vores udvalg af plæneklippere, der sammen med en Makita græstrimmer gør dig klar til at give dig i kast med plæneklipningen. Så kan du effektivt holde din græsplæne pæn året rundt.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk