RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

bon-fire

Bon-fire
Sorter efter

Bonfire udendørskøkken - Madlavning i det fri

Bon-fire sælger komplette, mobile bålkøkkener samt forskelligt tilbehør til bålkøkkener, såsom bålfade, kaffekander til bålkøkkener, krydderiholdere, pander til at stege pandekager på og holdere til popkorn.

Basiselementet i Bon-fire systemet er det efterhånden kendte bålkøkken, som står på tre ben og kan stilles over et bål, der opvarmer maden.

Let at transportere rundt

En af de store fordele ved Bon-fires udendørs køkken er, at det er så let at transportere rundt og sætte op. Når man vil lave maden, folder man blot trebenskøkkenet ud, tænder op i bålfadet, og man er klar til at tilberede maden - fx på et fyrfad, en grillrist, en BBQpande, en pandekagepande eller en emaljegryde med ophængskrog.

Hurtigt klar til madlavningen

Hvad enten man blot har lyst til at lave maden over trebenssystemet i haven, eller man vil tilbringe en hyggelig aften i solgangen på stranden, er det superlet at tage trebenssystemet med og sætte gang i madlavningen. Og samtidig med, at man tilbereder maden, kan man nyde det hyggelige lys fra bålets flammer.

Man kan både placere bålet på selve jorden, under trebenene, eller man kan lægge brændet i et bålfad, hvor trebenet placeres henover, så man ikke risikerer, at ilden breder sig.

Foruden bålkøkkenet tilbyder Bon-fire også forskellige andre produkter, fx hængekøjer, tagrenderensere, specialdesignede snobrødspinde og gasgrill.

Grundlagt af kokken René Stage

Bon-fire er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2004 af de to venner, kokken René Stage og Torben Eriksen. Bon-fire var i første omgang en del af et andet firma, men blev i 2006 splittet op og blev et selvstændigt firma.

Siden grundlæggelsen har Bon-fire oplevet en stigende efterspørgsel efter deres produkter, hvilket også har medført ansættelse af ekstra medarbejdere på hovedkontoret i Svendborg.

Bon-fires bålkøkken, trebenssystemet, er flere gange blevet præsenteret og anvendt på tv - både af René Stage og af den kendte kok, Claus Meyer.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk