RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

bon-fire

Bon-fire
Sorter efter

Bonfire udendørskøkken - Madlavning i det fri

Bon-fire sælger komplette, mobile bålkøkkener samt forskelligt tilbehør til bålkøkkener, såsom bålfade, kaffekander til bålsted, krydderiholdere, pander til at stege pandekager på og holdere til popkorn.

Basiselementet i Bon-fire systemet er det efterhånden kendte bålkøkken, som står på tre ben og kan stilles over et bål, der opvarmer maden.

Bon-fire produkter er let at transportere rundt

En af de store fordele ved Bon-fires udendørskøkken er, at det er så let at transportere rundt og sætte op. Hvad enten man blot har lyst til at lave maden over trebenssystemet i haven, eller man vil tilbringe en hyggelig aften i solgangen på stranden, er det superlet at tage Bon-fire trebenssystemet med og sætte gang i madlavningen. Når man vil lave maden, folder man blot trebenskøkkenet ud, tænder op i bålfadet, og man er klar til at tilberede maden.

Sådan anvender du Bon-fire båltilbehør

Når man ønsker at anvende sit Bon-fire båltilbehør kan man gøre det direkte over et bålsted på jorden, eller man kan anvende et bon-fire bålfad. Et bålfad har den fordel, at man her kan lægge en rist på, der vil sidde sikkert og stabilt fast til bålfadet. På risten kan man stille bon-fire stegegryde, pande eller lignende, så man hurtigt er klar til at tilberede et lækkert bålmåltid.

Flere Bon-fire produkter

Foruden bålkøkkenet tilbyder Bon-fire også forskellige andre produkter som f.eks. hængekøjer, tagrenderensere, specialdesignede snobrødspinde og gasgrill. Alt sammen er det produceret med udgangspunkt i den velkendte danske kvalitet, som Bon-fire leverer.

Bon-fire blev grundlagt af kokken René Stage

Bon-fire er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2004 af de to venner, kokken René Stage og Torben Eriksen. Bon-fire var i første omgang en del af et andet firma, men blev i 2006 splittet op og blev et selvstændigt firma. Siden grundlæggelsen har Bon-fire oplevet en stigende efterspørgsel efter deres produkter

Bon-fires bålkøkken, trebenssystemet, er flere gange blevet præsenteret og anvendt på tv - både af René Stage og af den kendte kok, Claus Meyer.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk