RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

alfix

Sorter efter

Alfix – Dansk producent af bæredygtige kvalitetsmaterialer

Alfix A/S er en dansk familieejet virksomhed fra 1963 beliggende i Kolding.

En spændende udvikling

Alfix er kendt for sine kvalitetsprodukter til gulve, fliser, vægge og facader. Produkter som støbemasse, spartelmasse, vådrumsmembraner, fliseklæb, fugemasse, facadepuds og facademaling indgår i det efterhånden brede produktsortiment, som Alfix kan tilbyde. Hele dette sortiment udvikles, produceres, distribueres og markedsføres fra virksomhedens moderne fabrik i den nordlige del af Kolding. Sådan har det været i mere end 55 år.

Alfix startede med enkelte fliseklæbere og fugemasser i sortimentet i 1960´erne. Produkter som blev udviklet med den mission at skabe tryghed for håndværkeren og forhandleren. Netop ordet tryghed er et mantra og en mission, som Alfix den dag i dag bygger aktivt og ansvarligt videre på. Alle Alfix’ produkter til flisemontering og facader besidder glimrende egenskaber for vedhæftning til underlaget. Netop denne tekniske egenskab sørger for holdbare løsninger til forskelligartede byggerier – uanset om der er tale om vådrumsmenbraner, fliselim og fugemasse til badeværelser, til køkkenet eller bryggerset i private boliger. Alfix anvendes også i stor stil til krævende gulvprojekter, fliseopgaver samt facadearbejde og facaderenovering indenfor erhverv.

I dag er nogle af de mest kendte Alfix produkter spartelmassen Alfix PlaneMix 50, fliseklæberne Alfix ProFix og Alfix LetFix samt hæfte- og tyndpuds produktet Alfix DuraPuds 710.

Produkter til professionelle og private

Alfix produkterne henvender sig primært til professionelle håndværkere – fortrinsvis murere. Mange dygtige gør-det-selv folk har dog også glæde af Alfix´s kvalitetsprodukter.

Alfix er kendt og anvendt bredt gennem årtier i hele Skandinavien. Kendskabsgraden baserer sig på kvalitet, holdbarhed, stærk teknisk service og byggeteknisk vejledning samt hensyn til miljø og arbejdsmiljø. Produkternes kvalitet er altid i højsædet, og det samme er den bagvedliggende tekniske rådgivning. Alle Alfix’ konsulenterne er murere, og de tekniske konsulenter er bygningskonstruktører og ingeniører.

Husfacader – nybyggeri og facaderenovering

Alfix har med sine DuraPuds og DuraDec produktfamilier et innovativt og udbygget sortiment af forskellige holdbare pudsprodukter og malingsprodukter, hvor der tilbydes mange farver og strukturer.

Af populære pudsløsninger indgår sokkelpuds, vandskuring, armeringspuds, filtsning og puds på udvendig isolering. Ligeledes anvendes flere af Alfix produkterne fra DuraPuds produktfamilien indendørs til puds på vægge. Der kan være tale om vægpuds i hele boligen – lige fra badeværelset, køkkenet, entreen til stuen.

Alfix har netop introduceret en nyhed til facader – nemlig facadesystemet Alfix DuraTherm. Det er et helt nyt system til facader – både nybyg og renovering med puds- og maling. En helt central fordel ved Alfix DuraTherm facadesystemet er, at både isolering, grundpuds, slutpuds samt det nødvendige tilbehør leveres samlet som én pakke på den ønskede byggeplads.

Bæredygtige løsninger

For Alfix har bæredygtige løsninger høj prioritet. Ansvarlighed ligger i kernen af forretningen, og det er én af årsagerne til, at virksomhedens slogan er ”Ansvarlig styrke”. Produkterne har høje kvalitetsstandarder, men det har virksomhedens ansvarligheds filosofi også.

Herunder indgår stærke hensyn til miljø og arbejdsmiljø for murere og private gør-det-selv personer. Kolding virksomheden har siden 2000 arbejdet indgående med fremadskuende miljøredegørelser og CSR strategier. I 2012 modtog Alfix den hæder at blive kåret som vinder af Byggeriets Miljøpris baseret på sin overbevisende miljø- og arbejdsmiljø strategi. I 2016 var Alfix igen nomineret til miljøprisen – denne gang på basis af den bæredygtige fliseklæber Alfix QuickFix premium – en hurtighærdende fliselim, som også er yderst velegnet til natursten.

Alfix ønsker at gå forrest med grønne løsninger, og derfor er samtlige papirsække FSC certificerede – papir emballage som kommer fra bæredygtigt skovbrug. Virksomheden anvender genbrugsplast til sine plastspande, og samtlige markedsføringsmaterialer kommer fra bæredygtige papirkilder.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk