RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0
AL-KO
Sorter efter

Effektiv plæneklipning med ALKO plæneklippere

Plænen må gerne stå pæn året rundt – og især om sommeren skal den stå helt skarp. Men plæneklipning kan tage lang tid og kræve mange kræfter, hvis ikke du har anskaffet dig en god plæneklipper. Især hvis du ejer en stor grund, har det stor betydning, hvilken plæneklipper du anskaffer dig. Derfor kan det være en god investering at bestille en god plæneklipper fra XL-BYG, hvor vi har samlet et udvalg fra mange kvalitetsbrands – altid til gode priser. Her på siden finder du vores håndplukkede udvalg af plæneklippere fra ALKO, der byder på mange funktionelle modeller, der vil gøre det lettere for dig at holde plænen nede.

Effektive plæneklippere med bioklip

Græsslåning behøver ikke at være en sur og hård pligt, der skal overstås. Det kan også blive til en hyggelig beskæftigelse, hvis du vælger en god plæneklipper. Med en god plæneklipper kan du nemlig nemt og effektivt holde din plæne pæn, uden at det stjæler for meget tid eller kræfter. Derfor har vi hos XL-BYG håndplukket et udvalg af plæneklippere fra kvalitetsbrands som ALKO. Med ALKO får du en model, der er brugervenlig og effektiv – det eneste du skal gøre er at styre den, resten klarer plæneklipperen for dig. Vi tilbyder endda modeller med bioklip funktion, der giver dig mulighed for at pleje din græsplæne på en naturlig og miljøvenlig måde. Herved kan du med god samvittighed klippe din plæne, så den efterlades flot.

Uanset om du søger en plæneklipper til at slå græs på et stort eller lille areal, kan det derfor være en fordel at investere i en ALKO plæneklipper. Den gør det nemmere at holde din plæne pæn året rundt – og så undgår du at bruge for mange kræfter på det hårde arbejde. Ejer du en stor grund, kan det blive for tidskrævende at klare plæneklipningen med en klassisk plæneklipper. Hertil kan en havetraktor i stedet være det rette valg. Hos XL-BYG finder du ligeledes et skarpt udvalg online inden for havetraktorer. Her finder du modeller, der hjælper dig med nemt at holde din have pæn – uden at du får sved på panden. XL-BYG tilbyder havemaskiner til ethvert behov.

Få kompetent vejledning

Tag et kig på vores udvalg af ALKO plæneklippere, hvor du finder effektive modeller, der gør plæneklipningen nem og hurtig. Her finder du kvalitetsfulde modeller til gode priser og bestiller du online får du fuld fortrydelsesret.

Er du i tvivl om, hvilken model, du skal bestille, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi et af vores byggemarkeder, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at vise dig vores modeller frem. Sammen kan I finde den ALKO plæneklipper, der bedst opfylder dit behov. Vi tilbyder endda plæneklippere fra andre kvalitetsbrands. Er ALKO ikke det rette valg for dig, kan du nemt finde en anden model, der opfylder dine behov.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk