RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

aduro

Aduro
Sorter efter

Aduro er en dansk virksomhed, der fremstiller brændeovne. Alle Aduros brændeovne er designet af danske arkitekter. Virksomheden producerer desuden grills og udekøkkener. Aduro eksporterer næsten 90 % af sine produkter til udlandet, hvilket har resulteret i, at firmaet siden dets start har solgt mere end 100.000 brændeovne til hele Europa – primært til Norge, Tyskland og Frankrig.

Aduro brændeovne for enhver smag

Når man gennemgår Aduros katalog kan man ikke lade være med at bemærke, hvor mange forskellige typer brændeovne, firmaet tilbyder. Der er noget for enhver smag, og det er tydeligt, at Aduro virkelig har lagt et stort stykke arbejde i at give produkterne et flot og tidssvarende design. Brændeovnene er dog også blevet designet i samarbejde danske arkitekter.

Aduro kan fås i mange forskellige formgivninger. Uanset om man gerne vil have en høj eller en lav brændeovn, en firkantet eller en rund, en model med et vindue foran eller en med vinduer på tre sider, tilbyder Aduro en brændeovn, som matcher de flestes ønsker og behov.

Brændeovn til udendørs hygge

Aduro fremstiller desuden en udendørs brændeovn, som fx kan stå på terrassen, så man kan sidde i timevis om aftenen og nyde hyggen og varmen fra den knitrende ild. Denne brændeovn, Aduro Udepejs, er designet af arkitekt Torben Madsen, og er nærmest pyramideformet. Udepejsen kan tåle at stå uden for i al slags vejr. Pejsen vil efterhånden få en flot, gylden rustbelægning, som fremhæver dens flotte udseende.

Aduro sælger desuden skorstene og andet tilbehør til brændeovne.

Desuden har Aduro en god og informativ side, hvor man kan læse mere om brændeovne og hvordan, man får det maksimale udbytte ud af sin brændeovn.

Aduro – en gazelle virksomhed tre år i træk

Aduro er en forholdsvis ung virksomhed. Den blev grundlagt i 2005 af Christian Skovbo og har lige siden oplevet en kraftig vækst.

Væksten har været så stærk, at Aduro tre år i træk af Børsen er blevet udkåret til at være en Gazelle-virksomhed – altså en ny virksomhed, der har en hurtig, markant og sund vækst.

Aduros hovedkvarter ligger i Hasselager ved Aarhus.

40 % mindre forbrug af brænde

Aduros særkende er brændeovne, hvor der er lagt vægt på et moderne design, samtidig med, at der er lagt et stort stykke arbejde i, at brændeovnene skal være miljøvenlige.

Alle Aduros brændeovne er da også blevet tildelt miljømærket Svanemærket, som er kundens sikkerhed for, at produkterne belaster miljøet mindst muligt.

En del af årsagen hertil er Aduros specielle forbrændingssystem, Aduro-tronic Automatik. Dette system justerer automatisk forbrændingsluften, så brændeovnen udnytter brændet så godt som overhovedet muligt. Resultatet er en besparelse i mængden af brænde på op til 40 %.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk