RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Hvad koster et drivhus?

Du kan finde dit nye drivhus for tusind kroner eller et par hundrede tusinde kroner. Det kommer an på, hvad du leder efter. Det billigste er under en kvadratmeter, men du kan også vælge et stort orangeri, der nærmest er egnet til beboelse.

Det jeg prøver at sige er, at du måske i virkeligheden skal starte et helt andet sted. Måske giver det mest mening at se på, hvilket slags drivhus du har behov for først. I næste skridt kan du så undersøge priserne på præcist dén type drivhus (her kan du også se en infografik om typer og størrelser).

Lad mig prøve at give dig et overblik her. Har du et bestemt budget til projektet, er det praktisk at vide hvilke prislejer, de forskellige drivhustyper normalt ligger i. 

Vægdrivhuse

Vi starter med det mindste og billigste, prisen på et vægdrivhus.
Et lille Juliana vægdrivhus på 0,9 m² kan du for eksempel få til under 1.500 kr. her i XL-BYG. I mellemstørrelsen, omkring 3 - 5 m², ligger priserne mellem 2.500 og 4.000 kr., og et stort vægdrivhus på 10 - 11 m² koster omkring 16.000 kr.

Fritstående drivhuse

Så er der de mere traditionelle drivhuse, vi alle kender. Dem kan du også få i rigtige mange størrelser og priser. Du kan for eksempel få fritstående drivhuse , der er helt nede på 5 m², eller du kan vælge et af de helt store på omkring 20 m². Alt efter størrelsen finder du priser mellem 3.000 til 40.000 kr.

Lige meget hvilken type drivhus, du vælger, kan du opgradere med ekstra kræs, og det betyder selvfølgelig også noget for prisen. Det kan for eksempel være, du godt vil have grønlakerede aluminiumsprofiler eller sikkerhedsglas frem for almindeligt glas. Du kan også vælge at få sat dobbelte skydedøre i, hvis du vil. Det kan alt sammen lade sig gøre, men det koster selvfølgelig lidt mere.

Orangerier

Så er der den helt store løsning, et orangeri.
Det er et slags stort drivhus, du kan bruge som opholdsrum (her har vi en artikel, der forklarer forskellen ). Du kan finde et dejligt orangeri på mellem 40.000 - 70.000 kr. for en standardtype, og hvis du gerne vil have det specialbygget, kan det koste op til 100.000 kroner eller mere. Der findes selvfølgelig også billigere løsninger, men så bliver de gerne meget små og minder mere om et almindeligt drivhus.

Som du kan se, er der stort set frit valg på alle hylder i forhold til pris.

Det er helt sikkert en stor beslutning at vælge, hvilket drivhus, du skal have, og hvis vi på nogen måde kan hjælpe, er du velkommen til at læse videre her (for eksempel i vores store grafik om drivhuse eller på vores sider med de enkelte drivhuse ), og hvis du besøger os i en XL-BYG, står vi klar til at svare på alle dine spørgsmål og vise dig de forskellige typer og materialer.

Andre artikler: Skal jeg have byggetilladelse til drivhus?, Populære drivhuse i Danmark, Forskellen på et drivhus og et orangeri.

 
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk