RUM
BYGGER
Safety

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Hvad koster det at montere min brændeovn?

Når du har valgt den helt rigtige slags brændeovn, skal du selvfølgelig hjem og have den monteret. Men hvad skal du egentlig give for det?

Ja, det kommer faktisk lidt an på, om du er en gør-det-selv type, for er du det, må du faktisk godt selv montere den. Du skal blot huske, at skorstensfejeren skal godkende monteringen, før du tager brændeovnen i brug.

Så hvis du vælger at lave arbejdet selv, sparer du selvfølgelig omkostningerne til en håndværker. Men du skal alligevel være forberedt på udgifter til selve skorstenen og røgrør. Her hos XL-BYG kan du for eksempel få en skorsten til omkring 4.000 - 5.000 kr. og røgrør til 100 - 500 kr. Når du monterer brændeovnen til en skorsten, skal det gøres rigtigt, så du får udnyttet brændeovnens kapacitet bedst muligt. Så for at gøre det lidt nemmere for dig, har vi lavet en lille guide, der med 5 hurtige trin fortæller dig, hvad du skal gøre.

Men hvis du føler dig lidt usikker på selv at gøre det eller bare ikke har lyst, må du selvfølgelig have fat i en håndværker. Her kommer prisen meget an på, hvor kompliceret skorstensmonteringen er. Nogle monteringer tager blot få timer, mens andre kan tage op til en dag eller to - og da tiden og timeprisen for den enkelte opgave bestemmer den endelig udgift, er det selvfølgelig meget individuelt. Så i det tilfælde er det en god idé at indhente tilbud fra mindst 3 håndværkere, så du kan sammenligne deres ydelser og priser og vælge det bedste.

Andre artikler: Hvad koster en brændeovn?, Hvordan skal jeg fyre effektivt i min brændeovn?

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk