PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

Salg og levering

Salgs- og leveringsbetingelser for XL-BYG XL-BYG Webshop ApS Webshop

XL-BYG XL-BYG Webshop ApS Webshop ("XL-BYG.dk") sælger til både privatpersoner og erhvervsdrivende. 

Ved salg til erhvervsdrivende gælder "Særlige vilkår for erhvervsdrivende" i punkt 10, som henviser til Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for leverancer af produkter og byggematerialer (DB12), der går forud for disse salgs- og leveringsbetingelser.

1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

XL-BYG XL-BYG Webshop ApS
CVR-nr. 36 45 29 43
8220 Brabrand
Email: websupport@xl-byg.dk
Telefon: +45 70 26 42 19

(herefter kaldet "XL-BYG.dk")

2. BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

Køb hos XL-BYG.dk gennemføres ved at følge disse trin:

1. Find den eller de varer du ønsker at købe
2. Indtast antal varer og tryk "Læg i kurv" 
3. Tryk "Gå til kassen" og indtast dine personoplysninger
4. Vælg levering og betalingsform
5. Læs og godkend vore salgs- og leveringsbetingelser
6. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet - betalingsside åbner

Præsentation af varer og priser på XL-BYG.dk er ikke at betragte som bindende tilbud fra XL-BYG.dk. Der er derfor ikke indgået en bindende aftale med XL-BYG.dk, før kunden har modtaget en ordrebekræftelse. XL-BYG.dk tager forbehold for udsolgte varer, tekniske fejl, pris - og korrekturfejl, typografiske fejl, eventuelle afgiftsændringer, manglende leverancer fra leverandører og andre forhold, som måtte forhindre opfyldelsen af en ordre.

XL-BYG.dk opbevarer ikke ordrebekræftelsen, og det er ikke muligt at se tidligere ordrer på XL-BYG.dk. Ønsker kunden at modtage en kopi af sin ordrebekræftelse, skal kunden sende en e-mail til websupport@xl-byg.dk eller kontakte XL-BYG.dk på tlf. nr. +45 70 26 42 19

Alle aftaler indgås på dansk.

3. PRISER OG BETALING

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusive moms og andre afgifter. Den samlede fragtpris oplyses forud for godkendelsen af det samlede køb.

På XL-BYG.dk kan der betales med Dankort. Der tages ikke gebyr i forbindelse med betalingen.

Betalingen trækkes tidligst på det tidspunkt, hvor varen/varerne afsendes til kunden eller afhentes i butikken.

4. LEVERING OG FRAGT

Vores normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage.

Leveringstiden regnes fra kunden har modtaget ordrebekræftelsen, medmindre andet er angivet. Hvis kunden bestiller varer som midlertidigt er udsolgt eller ikke kan leveres inden for 3-5 dage, vil kunden blive informeret via e-mail med oplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke leveret på grund af forlænget leveringstid/restordre, har kunden naturligvis mulighed for at afbestille varen. 

Varer afleveres/læsses af ved vognkant/kantsten eller så tæt på byggepladsen, som chaufføren skønner muligt. 

Fragtpris på styksgodslevering er gældende for levering til fastland og brofaste adresser i Danmark medmindre andet er angivet. Levering og fragtpris til ikke brofaste forbindelser aftales direkte med forretningen inden ordren endeligt bekræftes af forretningen. Fragtpriser på pakker der leveres med Postdanmark gælder hele Danmark.

XL-BYG.dk leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Ved afhentning af varer i butikken skal kunden forevise gyldig billedlegitimation.

5. FORTRYDELSESRET

Ved handel på XL-BYG.dk har kunden 14 dages fortrydelsesret fra den dag kunden modtager varen eller fra første levering er kunden i hænde. Fortrydelsesfristen løber dog tidligst fra det tidspunkt, hvor kunden har modtaget oplysning om fortrydelsesretten med i alle tilfælde udløber fristen senest 3 måneder efter den dag, kunden har modtaget varen.

Det er en betingelse for udnyttelse af fortrydelsesretten, at varen er ubrugt og er i den originale emballage, som i det væsentlige skal være ubeskadiget. Kunden er dog berettiget til at pakke varen ud, men det skal ske så skånsomt som muligt. Det er desuden en betingelse for udnyttelse af fortrydelsesretten, at XL-BYG.dk får de(n) modtagne vare tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som den/de var ved leveringen til kunden.

Fortrydelsesretten kan udnyttes ved, at kunden undlader at afhente eller modtage varen på leve-ringsstedet eller ved, at kunden returnerer varen til XL-BYG.dk på adressen:

XL-BYG XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand

Det er tilstrækkeligt, at varen er overgivet til forsendelse til XL-BYG.dk inden for fristen.

Hvis kunden udnytter fortrydelsesretten og opfylder betingelserne herfor refunderes prisen på varen samt leveringsomkostningerne til kunden. Omkostninger til returnering og forsendelse til XL-BYG.dk er dog for kundens egen regning. XL-BYG.dk modtager ikke returnerede varer pr. efterkrav.

Der gælder inden fortrydelsesret for tjenesteydelser og for varer, der er individuelt fremstillet til/tilpasset kunden, hvis kunden accepterer, at fremstillingen/tilpasningen til kunden påbegyndes inden udløbet af fortrydelsesfristen. Accept anses for afgivet ved kundens accept af leveringstidspunkt og disse betingelser i forbindelse med gennemførelsen af købet.

6. REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos XL-BYG.dk.

Kunden skal straks ved modtagelsen og inden varernes forarbejdning/ibrugtagning sikre sig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med faktura/følgeseddel. 

Såfremt kunden modtager en forkert vare eller varen er defekt ved modtagelse beklager vi naturligvis og udbedrer fejlen hurtigst muligt. XL-BYG.dk ombytter og fremsender straks en ny vare til kunden, når den forkerte eller defekte vare er modtaget retur. Kundens rimelige udgifter vedr. forsendelse og forsikring af pakken refunderes direkte til kunden via bankoverførsel.

Henvendelse omkring reklamation skal ske til XL-BYG.dk og skal meddeles inden rimelig tid efter manglen er eller burde være opdaget. Kontaktinformation fremgår af ordrebekræftelsen. 

Såfremt der foreligger en mangel ved varen vil denne blive repareret eller ombyttet, eller kunden vil blive tilbudt et afslag i prisen eller pengene tilbage afhængigt af manglen og kundens ønsker.

7. FORBEHOLD

Informationer på XL-BYG.dk kan ændres uden varsel. 

Bemærk at produktbilleder/miljøbilleder på XL-BYG.dk, kan være vist med tilbehørsprodukter, ekstraudstyr eller andre varer, der ikke er inkluderet i prisen. XL-BYG.dk forpligter sig ikke til at imødekomme krav/ønsker angivet anført i "Evt. besked"-feltet om fx. levering på bestemte tidspunkter og kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgeskader, tab, projektforsinkelser mm. 

XL-BYG.dk forbeholder sig retten til, at afvise ethvert krav i den forbindelse.

8. PERSONOPLYSNINGER (PERSONDATA) OG COOKIES

Kun de mest nødvendige oplysninger gemmes.

XL-BYG Webshop ApS, CVR-nr. 36 45 29 43, , 8220 Brabrand er ansvarlig for de oplysninger kunden afgiver til XL-BYG.dk. 

XL-BYG.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre kundens bestilling - herunder navn, adresse, tlf. nr., e-mail og de varedata, som vedrører kundens ordre. 
Oplysningerne anvendes til at udføre ordren og til at give kunden den service kunden forventer.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Når der indsamles personoplysninger via XL-BYG.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at kunden er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Kunden kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give besked til XL-BYG.dk pr. telefon eller e-mail.

Som registreret hos XL-BYG.dk har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og kunden har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om kunden. 

Når kunden besøger XL-BYG.dk lagres informationer – såkaldte cookies - om at kunden har været på websitet. Oplysningerne anvendes til, at XL-BYG.dk kan give kunden mere specifik og relevant information når kunden besøger websitet.

9. OPHAVSRET

Indholdet på XL-BYG.dk er ophavsretsligt beskyttet og tilhører XL-BYGkæden. Artikler, billeder, tekst, illustrationer, lyd, videoklip stilles til rådighed for læsning/visning og må ikke reproduceres, ændres eller kopieres. Kunden må dog gerne printe enkelte kopier eller tage en kopi i digital form til privat brug. 
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med XL-BYG.dk eller XL-BYGkæden. Kontakt XL-BYGKædekontoret på tel.: 87 45 42 00 eller skriv til info@XL-BYG.dk. 

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

10. SÆRLIGE VILKÅR FOR ERHVERVSDRIVENDE

Erhvervsdrivende kunder som køber varer på XL-BYG.dk til brug i eller for deres erhverv handler i henhold til vilkårene i Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for leverancer af produkter og byggematerialer (DB12).

I tilfælde af uoverensstemmelse mellem vilkårene i disse salgs- og leveringsbetingelser og DB12 skal sidstnævnte gå forud, idet det særligt skal understreges, at erhvervsdrivende ikke indrømmes fortrydelsesret, at reklamationsfristen vedrørende mangler er 1 år og at ansvaret for forsinkelse og mangler mv. er begrænset.


Disse vilkår er gældende fra den 14/08-2013.

Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk