RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

UNDGÅ INDBRUD MED INDBRUDSSIKRET YDERDØR

Læs mere her

Bliv mere tryg med en ny dør eller lås

Vil du være bedst muligt sikret mod indbrud? Så er dine yderdøre et godt sted at starte.

Tag et kig på dine yderdøre og vurdér både låsens og dørens tilstand. Er døren og låsen af ældre dato, kan det være en god ide at udskifte til noget nyere og mere tidssvarende. I den forbindelse kan du også overveje elektronisk låsning, som giver en række fordele i hverdagen som ikke kun tæller på skalaen for indbrudssikring.

I det kommende kan du læse om yderdøre, mekaniske låse og elektronisk låsning, og få mere viden om, hvordan du øger sikkerheden ved dine yderdøre.  

Gør dit hjem mere sikkert med en sikkerhedsdør fra Swedoor

Ønsker du at indbrudssikre dine yderdøre mest muligt, skal dine yderdøre være sikringsdøre. Er din fordør en glasdør, er det vigtigt, at den er udstyret med sikringsglas.

Har du planer om at udskifte din yderdør, kan du vælge at opgradere en Swedoor Advance Line dør med en RC3 sikkerhedspakke. Dørene fås i et væld af moderne farver og designs. Også yderdøre med glas, kan opgraderes med en RC3 sikkerhedspakke.

RC3 sikkerhedsyderdør er sikkerhedsklassificeret EN 1627vRC3, og står imod indbrudsforsøg i mindst 20 minutter, hvoraf tyven aktivt bruger 5 minutter på at bearbejde døren med f.eks. et koben. RC3 sikkerhedsyderdør med sikkerhedsglas, tåler 5 minutters vedvarende indbrudsforsøg.

Bliv inspireret til dit nye dørdesign fra Swedoor her.

Inspiration til dit dørdesignVælg sikkerhed når du skifter din lås

Du kan undgå indbrud ved at sikre dit hjem mekanisk med en god lås, beslag og nøgler. Mekaniske låse skal have en høj dirkesikkerhed, og det er en god ide at bruge nøgler, der er sikret mod kopiering. Derudover bør låsen have borebeskyttelse i cylinderen - såkaldt boresikring. 

Få hjælp til at få låsen skiftet 

Sidder der en dårlig lås i en yderdør, bør du udskifte låsekassen, låsecylinderen eller slutblikket. Hvis hele låsen er dårlig, bør du udskifte dem alle. Vil du have hjælp til dette kan du kontakte din nærmeste XL-BYG forretning. Medtag gerne et billede af din halvåbne dør, hvor man tydeligt kan se hele låsen, så er det lettere at rådgive dig.

Kontakt din lokale XL-BYG

Sikkerhed uden nøgle

Vælger du at udstyre din yderdør med en elektronisk lås, får du sikkerhed uden nøgler og samtidig sikrer du, at dine nøgler ikke havner i de forkerte hænder. Du slipper med besværet med nøgler, da låsen åbnes med en kode. Det kan være en fordel, hvis hjemmeboende børn kommer hjem før forældrene og især hvis børnene har vanskeligt ved dagligt at huske nøglen, eller måske har en tendens til at nøgler forsvinder. 

Der findes også udgaver, hvor man kan åbne døren med et fingeraftryk, en nøglebrik eller med et program fra mobiltelefonen.

Easycode 

Med Easycode kan du åbne døren med mobilen. Easycode har 10 forskellige koder med op til 10 cifre. Leveres inkl. 5 nødnøgler. Du kan lave koder direkte på en hjemmeside og videregive dem med en sms eller mail. Det er praktisk, hvis en håndværker skal have adgang til din bolig, når du ikke er hjemme. Easycode findes også med fingeraftrykslæser, som dog er dyrere end modeller uden. Men måske er det givet godt ud, når de praktiske fordele i dagligdagen regnes med. Du kan tilkøbe et modul, der kan til- og frakoble forskellige alarmer ved ind- og udgang.  

Ruko Yale Doorman 

Et andet alternativ er Ruko Yale Doorman, som anvendes til yderdøre og betjenes med enten seks-sifret kode, fjernbetjening eller nøglebrik. Der kan registreres 5 fjernbetjeninger pr lås, og låsen har indbygget indbrudsalarm på 80dB. Ruko Yale Doorman er registreret hos Forsikring & Pension i klasse 3, og op til sikringsniveau 40. 

Læs mere om produkterne i vores webshop eller kontakt din lokale XL-BYG for at få rådgivning om elektronisk låsning. Du kan finde hele udvalget i webshoppen her.

Effektiv sikring af din yderdør

Yderdøren er et af de steder, hvor indbrudstyve hyppigst kommer ind i hjemmet. Det gælder ikke mindst, hvis du bor i lejlighed. Her kan det nemlig være svært for indbrudstyven at komme ind via vinduerne. Derfor foregår indbruddet ofte via yderdøren. Desværre er yderdørene i mange danske hjem ikke specielt godt sikret mod indbrud. Det betyder, at indbrudstyve ofte har alt for let spil, når de vil ind i din bolig. Indbrudssikring af døre er altså meget vigtig, hvis du vil undgå at komme hjem til et endevendt hus.

Især mange ældre døre er ikke tilstrækkeligt sikret mod indbrud. Hængslerne opslagene er ikke stærke nok til at kunne modstå et indbrudsforsøg. Måske er døren ovenikøbet mør, så den ikke kan modstå et kraftigt spark. Derfor er det vigtigt at sikre yderdøren godt mod indbrud.

Vælg en sikker lås

Et af de svageste punkter på yderdørene i mange danske hjem er låsen. Måske har den samme lås siddet i døren i mange år. Men efterhånden som indbrudstyvene er blevet mere og mere raffinerede, har de også fået lettere ved at dirke gamle lås op. Derimod er nyere kvalitetslåse langt bedre sikret. Hvis tyven skal bruge ekstra tid på at dirke en lås op, kan det ofte være netop den faktor, der får ham til at opgive og gå videre.

Effektiv dørsikring

På denne side får du nogle enkle tips til dørsikring. Her kan du også se vores udvalg produkter til effektiv sikring af dine yderdøre.

Låse med smarte funktioner

Vi tilbyder forskellige typer låse - med og uden nøgle. For mange låses vedkommende kan du bruge de samme nøgler både til låsen i yderdøren, postkassen og redskabsskuret. Du undgår altså ekstra nøgler og får en lidt lettere hverdag.

Kodelåse - låse uden nøgle

Du kan også få låse, som ikke kræver en nøgle. De låses op ved hjælp af en kode, som du bestemmer. Nogle kodelåse kan fjernbetjenes med din mobiltelefon og tildeles midlertidige koder. Får du besøg gæster eller håndværkere, før du er kommet hjem, kan du sende dem en unik kode med sms eller e-mail. Så slipper du for at have løse nøgler, som let forsvinder.

Ny yderdør

Når du vil udskifte din gamle yderdør, tilbyder vi et godt udvalg af yderdøre. Vores yderdøre har en høj kvalitet og en lang holdbarhed. Det er ekstra vigtigt, når det drejer sig om dine yderdøre, som skal kunne modstå kraftige påvirkninger. Ikke alene er den nye dør bedre sikret mod indbrud, men den har som regel en meget bedre isoleringsevne. Desuden ser det flot ud at have en ny yderdør siddende i dit indgangsparti.

Begynd sikringen af dine yderdøre her

Her på vores webshop kan du både bestille sikringsprodukter til dine yderdøre og helt nye yderdøre. Tag et kig på de forskellige produkter, vi tilbyder. Når du har fundet det, du vil have, er det meget nemt at bestille produkterne. Vi sørger for, at du får dem i løbet af nogle få dage. Du kan selv bestemme, om du vil have varerne leveret til din lokale XL-BYG eller direkte til din egen bopæl. Har du spørgsmål til noget, er du altid velkommen til at kontakte vores websupport.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk