RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

DIN TERRASSEDØR KAN INDBRUDSSIKRES

Lad ikke tyven få nem adgang til din bolig

Terrassedøren kan sikres ved at udskifte dørgrebet 

Det kan være en god ide at indbrudssikre din terrassedør, da det er et oplagt sted for tyven at bryde ind i dit hus. Terrassedøren er ofte placeret længst væk fra vejen, og derfor kan en indbrudstyv ugeneret bryde ind mens du ikke er hjemme, uden at nogen opdager det.

Du kan vælge at udskifte din terrassedør, og ellers kan du med ganske få midler gøre din terrassedør mere sikker mod indbrud med et nyt dørgreb. 

En oplagt mulighed er at skifte dørgrebet til en model med kode eller nøgle. Et sådant terrassedørsgreb kaldes også et paskvilgreb, og dette kan vælges med indvendig lås.

Når du kan låse terrassedøren indvendigt, forhindrer du også, at tyven nemt kan komme ud den vej med tyvegodset.

Du kan se forskellige modeller terrassedørsgreb nedenfor, og du kan også gå direkte til webshoppen og se udvalget her.

Effektiv sikring af din terrassedør

Et af tyvens favoritsteder

Terrassedøren er for mange indbrudstyve et favoritsted at bane sig vej ind i hjemmet. Det skyldes, at terrassedøren ofte er skjult for omgivelserne og naboerne, så tyven uforstyrret kan bryde ind i dit hjem. Desuden er især mange ældre terrassedøre meget dårligt sikret mod indbrud. Derfor er det også meget vigtigt at sikre terrassedøren godt. Ved hjælp af nogle ganske få tiltag kan du gøre det langt vanskeligere at bryde sig vej igennem terrassedøren.

Hvor godt er din terrassedør låst?

Mange terrassedøre holdes kun låst ved hjælp af et almindeligt, udendørs dørgreb - uden nogen form for lås. Grebet skal blot drejes, og så er der fri adgang ind til hjemmet. Har du en sådan terrassedør, anbefaler vi, at du i stedet monterer et såkaldt paskvilgreb med lås. Nogle paskvilgreb skal låses op med en nøgle, mens andre har en kodelås.

Sikringsbeslag

Du kan også overveje at montere sikringsbeslag på døren. Der findes flere forskellige typer sikringsbeslag. En anden løsning kan være skudrigler. Det er imidlertid ikke alle terrassedøre, der egner sig til skudrigler.

Hvis din terrassedør er af en ældre dato og er i en dårlig stand, kan det sandsynligvis betale sig at investere i en helt ny. Ikke alene er en god, ny terrassedør langt bedre sikret mod indbrud, men den isolerer også væsentlig bedre. Hvis du holder et stearinlys hen foran en ældre terrassedør, vil du ofte kunne se, hvordan flammen blafrer. Det skyldes, at den gamle terrassedør er utæt, så det trækker ind. Du slår altså to fluer med et smæk, når du køber en ny terrassedør: Tyverisikring og isolering.

Tilføj tv-overvågning

i tillæg til sikring af selve terrassedøren, kan du også overveje at installere en effektiv alarm i rummet. I dag du kan fx overveje at anskaffe dig et overvågningskamera, så du når som helst kan overvåge terrassedøren, også selvom du ikke er tilstede. Nogle typer tv-overvågning kan du nemlig fjernbetjene ved hjælp af din mobiltelefon

Naboovervågning

Nabo overvågning er en af de mest effektive måder at beskytte sit hjem mod indbrud på. Det giver god mening, når det drejer sig om terrassedøren, fordi den ofte er placeret et sted, hvor man ikke så let ser den. Bed naboerne om at tage en runde omkring dit hus, når du er på ferie.

Hjælp til sikring af din terrassedør

Her på siden kan du se, hvilke produkter vi tilbyder til sikring af din terrassedør. Vores produkter har en høj kvalitet og er generelt meget nemme at montere for gør det selv-manden eller -kvinden.

Hurtig bestilling og levering

Her kan du hurtig og nemt bestille alt, hvad du har brug for til sikring af din terrassedør. Find de produkter, du vil have og læg dem så i den elektroniske indkøbskurv. Når vi har modtaget din ordre, sender vi dine varer, så du normalt vil modtage dem i løbet af nogle få dage.

Hvis du har spørgsmål til noget eller har brug for vejledning til køb af sikringsprodukter, er du altid velkommen til enten at kontakte din lokale XL-BYG eller vores kundeservice.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk