RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

LÅS REDSKABSRUMMET FOR INDBRUDSTYVEN

Forebyg indbrud og lås kobenet inde

Lås på dit redskabsrum 

Det er altid en god ide at aflåse redskabsrum, så en indbrudstyv ikke kan få fingrende i redskaber, som f.eks. et koben, der kan bruges under et indbrud. Samtidig er dyre havemaskiner og værktøj aflåst og beskyttet mod udbudne gæster. Mange vælger at bruge en hængelås til at aflåse redskabsrum.

Hængelåse 

Vær opmærksom på at hængelåsen, du vælger, er beregnet til udendørs brug. Du kan købe dirke- og boresikrede hængelåse, og du bør vælge en god kraftig model til dit redskabsrum.  

Sikr dit redskabsrum mod indbrud

Tyven bruger værktøj fra dit redskabsskur

Mange tænker måske ikke lige over, hvor vigtigt det er at sikre sit redskabsrum mod indbrud. Men et redskabsskur, der er spækket med værktøj og indeholder en stige, kan gøre det langt lettere for en indbrudstyv at komme ind i dit hus. Tyven kan bruge værktøjet til at brække dine vinduer eller din yderdør op. Og stigen kan tyven stå på, så han lettere kan komme ind ad et vindue på første sal.

Kostbart værktøj bliver stjålet

Desuden er det selvfølgelig meget irriterende, når man redskabsrummet bliver brækket op, og kostbart elværktøj og vigtige byggematerialer bliver stjålet. Derfor giver det god mening at sikre redskabsrum mod indbrud.

Gør dit skur sikrere

Ved hjælp af nogle få forholdsregler kan du gøre det langt vanskeligere for en tyv at brække sig vej ind i dit redskabsrum.

For det første er det selvfølgelig vigtigt, at selve redskabsrummet er stærkt nok til at kunne modstå et forsøg på indbrud. Hvis ydervæggene i redskabsrummet er svage, kan tyv komme ind i skuret her. Men det sted, hvor indbrudstyve nok hyppigst kommer ind i redskabsrummet, er nok gennem døren. Hvis selve døren er tynd og spinkel, er den let at bryde ind. Hvis låsen på døren er svag, er den nem at brække op med et koben. Mange låse på redskabsrum er simple hængelåse i en dårlig kvalitet, så de er lette at bryde op.

Hos XL-BYG kan du få en hængelås, som har en høj styrke og er vanskelig at bryde op. Foruden selve hængelåsen og døren er det selvfølgelig også vigtigt, at de beslag på døren, som låsen sidder på, har en høj styrke. Det samme gælder dørens hængsler. Er hængslerne svage, nytter det ikke meget, at du har en god lås.

Alt til sikring af dit redskabsskur

Her på webshoppen kan du få alt, hvad du har brug for til at sikre dit redskabsrum. Uanset om du søger beslag, låse eller et komplet redskabsrum, kan du finde det her.

Dirke- og boresikrede låse

Her kan du fx få dirkesikrede og boresikrede hængelåse med to låsepunkter. Denne type hængelåse er meget svære at bryde op og giver dig en langt bedre sikkerhed end en billig og dårlig kopi. Nogle af de bedre hængelåse kan betjenes med den samme nøgle, som du anvender til dit hus og din postkasse. Så er det meget nemmere at holde styr på dine nøgler.

Hængelåse uden nøgler

Du kan også få hængelåse og andre låse, som fungerer uden nøgler og i stedet skal betjenes ved hjælp af en kode, som du bestemmer.

Komplette redskabsrum - i høj kvalitet

Hvis det gamle redskabsrum er slidt og har svært ved at hænge sammen, kan du overveje at investere i et helt nyt. Her på webshoppen tilbyder vi flere typer redskabsrum af forskellige materialer:

  • Plastredskabsskur
  • Træredskabsskur
  • Stålredskabsskur

Vores redskabsrum og haveskure fås selvfølgelig i forskellige størrelser, så du kan finde et, der passer til dit behov. Vores redskabsrum har en høj kvalitet og er lette at sætte op på din grund. De har en rimelig høj sikkerhed, så de er forholdsvis vanskelige at komme ind i for en tyv.

Tilbehør til redskabsskuret

Vi tilbyder også et rigtig godt udvalg af tilbehør til dit redskabsskur:

  • Fundamenter til redskabsrummet
  • Gulvpaneler af stål
  • Cykelstativer til sikker opbevaring af dine cykler
  • Gulvrammer i aluminium

Begynd din indbrudssikring her

Når du har fundet de produkter til sikring af dit redskabsskur, du vil bestille, kan du meget hurtigt købe dem her. Når vi har modtaget din ordre, vil du normalt modtage dine produkter i løbet af ganske få dage. Hvis du har spørgsmål til noget eller har brug for et godt råd om indbrudssikring af dit redskabsskur, er du altid velkommen til at kontakte din lokale XL-BYG. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til din bestilling.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk