RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

ALARM OG OVERVÅGNING SKABER TRYGHED

Alarm styres via app og er populære

Alarm til hjemmet

Det giver god mening at installere et alarmsystem, hvis du vil sikre dig mod indbrud. Alene tydelig markering, at dit hjem er alarmbeskyttet virker afskrækkende på en indbrudstyv.

Mange vælger en alarm uden vagt, da det er den billigste løsning. Alarmsystemer fungerer ofte, så du kan kommunikere med systemet via en app og modtage sms beskeder, f.eks. når alarmen går.

Udover en alarm kan du også vælge at opsætte overvågning, som tager billeder af en indtrængende indbrudstyv. Sådanne billeder kan politiet efterfølgende bruge som grundlag for at identificere tyven. Du kan læse mere om reglerne for videoovervågning her.

Der findes forskellige alarmer og overvågningssystemer, hvor du kan overvåge dit hjem via din smartphone, uanset hvor du befinder dig. Det kan være en fordel, hvis du er på ferie eller er væk i en længere periode, og gerne vil sikre dig, at alt er, som det skal være.

Der findes også alarmer, hvor en højlydt sirene går i gang, hvis der skulle ske et indbrud, og samtidig får du og dit netværk straks besked om ubudne gæster.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Afhængig af din boligs størrelse, skal du gøre dig nogle tanker om, hvad dit behov er

  • Hvor mange bevægelsesfølere har du behov for?
  • Ønsker du en sirene både indenfor og udenfor?
  • Hvor mange personer i husstanden skal kunne betjene alarmen?
  • Ønsker du udover en alarm også overvågning, der kan tage billeder af indbrudstyven?
  • Ønsker du at koble alarmsystemet op, så du kan modtage sms-beskeder i tilfælde af en alarm? 

I XL-BYG  kan du vælge mellem to alarmsystemer: Sikkerthjem og ABUS. Du kan læse mere om alarmerne og se det store udvalg af tilbehør her.

Skal overvågningskamera tilsluttes alarmsystemet?

Et overvågningskamera kan fungere som stand alone eller tilkobles et alarmsystem.

Med et overvågningskamera, kan du se, hvad der er sket i hjemmet under indbruddet, hvilket kan være en stor hjælp for politiet i efterforskningen eller f.eks. som dokumentation i en forsikringssag. 

Overvej om dit overvågningskamera skal sættes op inde og/eller ude. Se udvalget her.

Regler for overvågning i hjemmet

Du kan finde reglerne for overvågning i hjemmet i Bekendtgørelse af lov om tv-overvågning. Groft ridset op siger loven at: 

  • Tv-overvågning skal forstås som ”vedvarende eller regelmæssig gentagen personovervågning ved hjælp af fjernbetjent eller automatiskvirkende kamera, fotografiapparat eller lignende apparat”. 
  • Man må tv-overvåge sin private ejendom herunder indgangspartier, have og indkørsel.
  • Det er ulovligt at tv-overvåge gader, veje, pladser og lignende, der benyttes til offentlig færdsel, samt naboer og forbipasserende fra sin ejendom.
  • I hjemmet skal man informere eksempelvis rengøringsdamen og barnepigen om, at huset bliver overvåget.
  • Private, der tv-overvåger steder eller lokaler med ”almindelig adgang” eller arbejdspladser, skal oplyse herom med tydelig skiltning.

Tryg hverdag med alarmovervågning

En effektiv tyverialarm kan være en god forebyggelse mod indbrud i dit hjem. På denne side får du gode tips til valg og anvendelse af den optimale tyverialarm til dit formål.

Hvis din alarmsikring skal fungere optimalt, er det vigtigt, at du vælger den rigtige tyverialarm til dit hjem. Alarmen skal have et godt dækningsområde, så den registrerer alle ubudne gæster. Den skal også være let at montere, så du får den placeret det helt rigtige sted. Endelig skal den være nem at indstille og betjene i hverdagen. Hvis alarmen fx bliver et irritationsmoment, fordi den går i gang på de forkerte tidspunkter eller er vanskelig at indstille korrekt, bliver du hurtigt træt af den. En god alarm er let at indstille, så den kun registrerer indtrængen på dit område, når og hvor du vil det.

Effektiv alarmovervågning

Overvåg dit hjem med din mobiltelefon

På denne side kan du se nogle af vores produkter inden for alarmovervågning. Et af de nye, spændende sikringsprodukter er alarmer med tv-overvågning. Ved hjælp af et overvågningskamera kan du fjernovervåge dit hjem med din mobiltelefon. Du behøver altså ikke selv at være til stede, men kan med din smartphone når som helst tjekke hvordan det ser ud i dit hjem. Det er rigtig smart, hvis du er på ferie.

Er børnene kommet godt hjem?

Du kan selvfølgelig også bruge tv-overvågning til andet end blot at holde øje med ubudne gæster. Ved hjælp af tv-overvågning kan du tjekke, om børnene er kommet godt hjem fra skole, om gæsterne eller håndværkerne er ankommet, eller om hunden har det godt.

Når det gælder tv-overvågning, er det vigtigt at være opmærksom på lovgivningen omkring overvågning. Vi anbefaler, at du læser lovgivningen på området igennem. Men meget kort fortalt har du lov til at overvåge din private ejendom, men ikke offentlige arealer. Følger du lovgivningen, kan tv-overvågning være en meget nyttig ting.

Alarmovervågning i høj kvalitet

Alle vores alarmovervågningsprodukter har en høj kvalitet. De har en lang holdbarhed og er nemme at betjene i hverdagen.

Bestil din alarmovervågning her

Bestil dine alarmprodukter lige her på vores webshop. Tag et kig på de forskellige produkter, vi tilbyder og læg så bare de varer, du vil have, i den elektroniske indkøbskurv. Har du spørgsmål til din ordre, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os i vores kundeservice.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk