RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

ÅRETS FARVE 2020

Skab et trendy udtryk med en skarp blå - Læs mere her

RUM INDE-FARVER

Find farve-inspiration i brochuren eller besøg
din lokale XL-FARVESHOP og lad os
tone lige den farve du drømmer om.

RUM UDE-FARVER

Se mulighederne med RUM udendørs maling
eller besøg din lokale XL-FARVESHOP og få
professionel vejledning og rådgivning.

ÅRETS FARVE 2020 - CHINESE PORCELAIN 

Indret et trendy hjem med en opsigtsvækkende, men behagelig blå.

I denne artikel kan du læse om Årets farve 2020 præsenteret af DYRUP i samarbejde med førende trendeksperter. Få inspiration til, hvordan du kan implementere den flotte Chinese Porcelain blå i din indretning.

Den klassiske blå i nye nuancer vinder indpas i 2020

I mange år har blålige toner været populære til detaljer i indretningen hos danskerne, men nu tager farven for alvor en central plads i moderne hjem. Vi er de seneste år gået mere og mere væk fra det klinisk hvide, lyse, lette og minimalistiske, ofte betegnet som typisk skandinavisk. Nu er det okay at tage nogle af de mørkere, mere markante farver ind i hjemmet og lade dem dominere. Derfor er den opsigtsvækkende blå Chinese Porcelain valgt af DYRUP som Årets farve 2020. Det er et inspirerende farvevalg, som vi glæder os over at præsentere.

 

Årets farve 2020 giver hjemmet personlighed

Når den blå Chinese Porcelain tager titlen som Årets farve er det med stor kontrast til den farvepalette, vi har brugt i flere år til at indrette os. Det hvide, det lyse, sorte og grå har fyldt meget i mange år i skandinaviske hjem, og nu er tiden moden til mere farverig fornyelse. Nogle vil sige mere vovet. Man kan vælge at male en enkelt væg, hvis man er lidt mere forsigtig og ellers helst holder sig til lysere farver. Flere og flere lader i disse år deres personlighed skinne igennem i indretningen, og det er netop, hvad denne markante blå kan bidrage med på en elegant og behagelig måde. Et forfriskende pust til danskernes hjem.

Sofistikeret, balanceret og behagelig i udtrykket

I dag har vi et stort fokus på at huske plads til ro og velvære i en ellers hektisk hverdag. Derfor giver det selvfølgelig også god mening, at den rolige atmosfære kommer til udtryk i vores allerhelligste, vores private hjemlige rammer. Chinese Porcelain er tonet, så den har en afdæmpet elegance, selvom den også er skarp og opsigtsvækkende. Den drager øjet med dens dybde, og den balancerede toning garanterer, at farven vil gøre sig rigtig flot i boligindretningen, hvordan du end bruger den.

Den nye farve 2020 viser kærligheden til det omgivende miljø

Udover at vi i dag har stort fokus på ro og velvære for os selv, så har vi også i stigende grad et fokus på hensynet til miljøet omkring os. Naturens elementer, jorden, luften og vandet, vi omgives af, har brug for vores kærlighed mere end nogensinde før, og det hensyn kan vi også vise i vores boligindretning. Blandt andet også derfor er Chinese Porcelain valgt til at være Årets farve 2020 i kraft af den symbolik, der ligger i den smukke blå farve, som får tankerne hen på himmel og hav. Vi tager elementerne ind som symbol på vores ønske om, at de skal bestå i fremtiden. En rigtig smuk tanke, der ligger bag en rigtig smuk farve.

 

Indret stuen med Chinese Porcelain

Noget af det særligt gode ved denne blå farve er, at den er let at sætte i kombination med rigtig mange andre farver, hvad end du dekorerer med pang, pastel eller metalliske nuancer. Det er i farvernes samspil, at de får liv og skaber den unikke, personlige stemning, du går efter. Chinese Porcelain farven er også utroligt stilet, når man sætter den sammen med andre blå nuancer. Det giver et fedt spil, når du f.eks. maler væggen én blå farve, når sofaen har en anden og sofapuden en helt tredje blå tone. Der findes et væld af elegante muligheder – det handler blot om for dig at finde ud af, hvilke farver der bedst repræsenterer din personlige stil.

 

Prøv den nyeste trendfarve af i dit hjem

Kan du allerede nu se Årets farve, Chinese Porcelain blå, for dig i din bolig, eller vil du gerne blive helt sikker på, hvorvidt den passer ind i din øvrige indretning? Du har som altid rig mulighed for at gå ned i din lokale XL-BYG og købe en farveprøve eller malingprøve med hjem til at teste, hvordan den tager sig ud på din væg. I din XL-Farveshop vil du altid blive mødt af en medarbejder, der er klar på en uforpligtende snak om tips til brug af den enkelte farve i boligindretningen.Vi glæder os til at tage imod dig! 

Farveshop topbanner

VI HAR GJORT OS UMAGE
MED AT SKABE DEN BEDSTE FARVESHOP TIL DIG

Maling til ethvert projekt og ethvert budget

I din lokale XL-Farveshop har vi maling og træbeskyttelse til ethvert projekt og ethvert budget. Og vi står altid inde for kvaliteten uanset pris.
Vi har gjort det nemt for dig at navigere i vores farveshop, så du uden besvær kan finde frem til den rette maling.
Og skulle du have brug for hjælp, er vi klar til at rådgive dig både i forhold til farvetrends, maler-tips og det rette tilbehør.

Velkommen i Danmarks bedste farveshop.

Hold øje med vores kvalitetsbarometer i forretningen.

Vi står inde for alle vores produkter - fra de billigste til de dyresteBesøg din lokale XL-FARVESHOP og få blandet lige den farve du drømmer om.

Find din lokale XL-BYG

Indret med maling

På denne side kan du finde inspiration til at male dine rum, så du opnår den stemning, du ønsker i dit hjem.

Den maling og den farve, du anvender til at male dine vægge med, har stor betydning for atmosfæren og stemningen.

Her kan du finde inspiration til at male dine vægge, så du opnår den stemning og det indtryk i rummet, som du gerne vil.

Inspiration gennem mode

Hvilke farver, der er mest populære, ændrer sig konstant. Og du bestemmer selvfølgelig selv, om du ville følge tidens mode. Men ofte er moden et udtryk for, hvad der rører sig i tiden og resten af samfundet. Moden er en måde at opnå den stemning, de fleste mennesker har det godt med lige nu. Moden er desuden dynamisk, fordi den ændrer sig, og derfor man tit blive inspireret af nye trends.

Fra hvid til varme farver

I mange år har den foretrukne farve på de danske vægge været hvide og lyse. Ved at anvende disse farver, opnår man et rum, som virker lyst og større, end det reelt er. Det skyldes, at de lyse farver får rummet til at virke, som om det "åbner" sig, når man træder ind i det.

I de senere år er flere og flere begyndt at få øjnene op for de mørkere, varme farver. Vælger du nogle af disse farver, kan du skabe et rum, hvor stemningen virker varmere og mere end intim. Når vi siger "mørke farver", behøver det ikke at være ensbetydende med farven sort eller næsten sort. Det kan også være farver som dyb mørkeblå,  dyb mørkegrøn eller dyb rød.

Der findes en lang række farvenuancer, som du med fordel kan anvende i dine rum. Hvis du oven i købet kombinerer nogle af disse farver, kan du opnå meget spændende effekter.

Alt til dekorering med maling

På denne side kan du finde produkter, som kan være en god hjælp, når du vil give dine vægge nye og spændende farver.

Hvis du kombinerer en mørk farver på væggene med komplimenterende farver på dine møbler, kan du opnå et flot helhedsindtryk. Gør du det rigtigt, kommer farverne til at spille godt sammen og giver den stemning, du ønsker.

Nemt at bestille maling

Når du har besluttet dig for, hvilke produkter du skal bruge til dine vægge, kan du hurtigt og nemt bestille dem her på webshoppen.

Få et godt tip med på vejen

Har du brug for hjælp til valg af maling, står vores medarbejdere altid klar til at rådgive dig i din lokale XL-BYG, hvor du selvfølgelig også kan købe en farveprøve med hjem.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk