ÅRETS FARVE 2018 ER BLACK FLAME

Find farverne, der bringer din indretning ind i det nye år.

Dyrup og førende trendeksperter har samlet de farvekoncepter, der bliver definerende for 2018.
Læs med her, og bliv inspireret til et år med nye farver på væggene.

Årets farve er en dyb mørkeblå

De fleste af os kan blive enige om, at den moderne skandinaviske indretning, der er lovprist over hele verden, i mange år har været kendetegnet af de lyse farver. Elegante, mørke farver er dog begyndt at gøre et alvorligt indtog i boligmagasiner og hjem i hele Skandinavien. Og Årets Farve 2018 er netop sådan én. En sofistikeret farve til det nye år.

I artiklen introducerer vi dig for årets farve og fire inspirerende farvetemaer – alle skarpt defineret og håndplukket til at afspejle, hvor vi er på vej hen. I Dyrups farvepaletter for 2018 finder du inspiration, der er nøje udvalgt af dygtige medarbejdere og opmærksomme trendforskere.

Er du glad for farver – også de mere afdæmpede – kan du finde inspiration til alle hjemmets vægge her i artiklen. I de fire farvepaletter går vi fra rolige, rå overflader til dramatiske kontraster, der afspejler samfundets modsætninger.

Årets farve 2018 er Black Flame - PPG1043-7

Den dybe mørkeblå kan tilføre hygge og elegance til alle hjemmets rum.

Vi danskere har efterhånden taget de mørkere farver til os i indretningen af hjemmet, og en mørk væg i f.eks. køkkenet eller stuen vil tilføre dybde og ro til rummet.

Årets Farve 2018 vælges ud fra en række samfundstendenser, så den passer ind i danskernes udtryk og ønsker for boligindretningen.

Foruden Årets Farve 2018 har vi nedenfor givet vores bud på, hvilke farver der kommer til at pryde de danske vægge i 2018. Årets farve passer ind i alle de nævnte farvetendenser og kan benyttes i et væld af kombinationer i alle hjemmets rum.

Black Flame banner

Det vil vi se på væggene i 2018

Du finder et farvetema, der emmer af ro og harmoni og du finder en kontrast til den bulder og bragen, vi hver dag ser på de sociale medier.

På baggrund af de trends, vi ser omkring os hver dag, finder du her en palet af fire farvetendenser. Det er den palet, der bliver trendsættende i det nye år. Hver tendens har et farveudtryk, og udtrykkende har forskellige toner og stilretninger.

The Retreater

Denne farveskala afspejler ønsket om at skabe ro, velvære og komfort i hverdagen. En tendens, der er særligt fokus på i en tid med et væld af gøremål og ting at se til. 

Farverne i denne palet har et nordisk og minimalistisk udtryk med lyse nuancer. De lyse farver er dog mere rå i udtrykket med støvede toner og ubehandlede overflader. Farverne skaber rolige, naturlige og afslappende omgivelser på hjemmets vægge og kan kombineres på flere ledder og kanter.

The Commoner

Denne farvepalet afspejler et opgør med det evigt perfekte og fantastiske udtryk, som vi blandt andet ser på de sociale medier. En samfundstendens, der hylder det almindelige og ordinære, men stadigvæk udtrykker stil.

Simple og enkle farvetoner udgør denne palet af farver. Støvede jordfarver der brydes af en kraftigere rød for at udfordre det samlede udtryk. Farverne skaber en tidløs og enkel stemning i hjemmet og giver væggene et naturligt stiludtryk.

The Dream Weaver 

En protest mod verdens uro og en hyldest af den ungdommelige glæde ved fest og farver. Dette farvetema siger fra og protesterer mod urolige begivenheder i verden. Det er en fejring af det gode og glæden ved fest og farver.

Paletten består af kraftigere farver, der symboliserer fest og glæde. Alt efter dine ønsker, kan du op- eller nedtone farverne, så de passer til din stil og dit hjem. Farverne kan nemlig sammensættes på kryds og tværs alt efter humør og ønske.

The Brave

Endnu en protest mod verdens uroligheder. Denne gang med farver, der symboliserer stillingtagen og beslutsom kamp. Farverne er en protest mod uroligheder. De repræsenterer at tage stilling til det, der foregår rundt omkring i verden. 

Farverne er præget af mørkere og dybere toner med referencer til både det rå og militante udtryk samt de elegante ædelstensfarver. Farvetemaet tilfører hygge og varme til hjemmets vægge og giver et elegant, stilrent udtryk, der kan benyttes i alle hjemmets rum på alle hjemmets vægge.

Hver farvetendens har sit eget udtryk og kan kombineres i et væld af muligheder, der passer ind i enhver indretning. Årets Farve 2018 passer ligeledes ind i hver farveskala, og den kan kombineres for den ønskede stemning i hjemmet.

Er du en Retreater eller en Dream Weaver eller er du måske bare blevet nysgerrig på, hvordan farverne ville se ud i din indretning? Så er du velkommen i din lokale XL-BYG, hvor vores medarbejdere står klar til en uforpligtende snak om farverne i din indretning.

Kom ind i din lokale XL-FARVESHOP og se, oplev og udforsk de mange farver og farvetendenser 2018 byder på. Vi glæder os til at se dig.

RUM INDE-FARVER

Find farve-inspiration i brochuren eller besøg
din lokale XL-FARVESHOP og lad os
tone lige den farve du drømmer om.

RUM UDE-FARVER

Se mulighederne med RUM udendørs maling
eller besøg din lokale XL-FARVESHOP og få
professionel vejledning og rådgivning.

Farveshop topbanner

VI HAR GJORT OS UMAGE
MED AT SKABE DEN BEDSTE FARVESHOP TIL DIG

Maling til ethvert projekt og ethvert budget

I din lokale XL-Farveshop har vi maling og træbeskyttelse til ethvert projekt og ethvert budget. Og vi står altid inde for kvaliteten uanset pris.
Vi har gjort det nemt for dig at navigere i vores farveshop, så du uden besvær kan finde frem til den rette maling.
Og skulle du have brug for hjælp, er vi klar til at rådgive dig både i forhold til farvetrends, maler-tips og det rette tilbehør.

Velkommen i Danmarks bedste farveshop.

Hold øje med vores kvalitetsbarometer i forretningen.

Vi står inde for alle vores produkter - fra de billigste til de dyresteBesøg din lokale XL-FARVESHOP og få blandet lige den farve du drømmer om.

Find din lokale XL-BYG

Maling brochure uge 6
Produkter:  0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å
XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man. - fre. kl. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk