RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

ÅRETS FARVE 2019

Indret med dyb mørkegrøn - Læs mere her

RUM INDE-FARVER

Find farve-inspiration i brochuren eller besøg
din lokale XL-FARVESHOP og lad os
tone lige den farve du drømmer om.

RUM UDE-FARVER

Se mulighederne med RUM udendørs maling
eller besøg din lokale XL-FARVESHOP og få
professionel vejledning og rådgivning.

ÅRETS FARVE 2019 ER QUIET CLEARING

En populær mørkegrøn farve, der hitter i boligindretningen.


Dyrup og førende trendeksperter har samlet de farver, der bliver definerende for 2019. Læs med her, og bliv inspireret til et år med nye farver på væggene.

Dyb mørkegrøn er den nye farve 

De fleste af os kan blive enige om, at den moderne skandinaviske indretning, der er lovprist over hele verden, i mange år har været kendetegnet af de lyse farver. Elegante, mørke farver er dog begyndt at gøre et alvorligt indtog i boligmagasiner og hjem i hele Skandinavien. Og Årets Farve 2019 er netop sådan én. En sofistikeret farve til det nye år.
 
I artiklen introducerer vi dig for årets farve og 23 lækre trendfarver, alle håndplukket til skabe spændende boligindretning. I Dyrups farvepaletter for 2019 finder du inspiration, der er nøje udvalgt af dygtige medarbejdere og opmærksomme trendforskere.
 
Er du glad for farver – også de mere afdæmpede – kan du finde inspiration til alle hjemmets vægge her i artiklen. Du finder rolige farver, men også markante farver, som kan skabe en stor visuel og stilmæssig forandring i dit hjem.

Årets Farve 2019 er Quiet Clearing - PPG1145-7

Den dybe mørkegrønne farve kan give en følelse af ro og harmoni til alle hjemmets rum. Du kan indrette med Årets Farve 2019, uanset om du vælger den som vægfarve eller bruger den som en del af indretningen med møbler, puder eller tæpper.
 
Vi danskere har efterhånden taget de mørkere farver til os i indretningen af hjemmet, og en mørk væg i f.eks. stuen eller soveværelset vil tilføre dybde og ro til rummet.
Quiet Clearing

Indret med mørkegrøn

Årets farve kan benyttes i et væld af kombinationer i alle hjemmets rum, og at indrette med grøn er for mange helt naturligt. Store visuelt flotte grønne planter har indtaget plads i mange rum i boligen, og den mørke grønne farve er også blevet populær i velour til f.eks. møbler og puder. 
 
Årets farve er en fantastisk kontrast til hvide lofter, døre og paneler. Du kan også nemt få et flot resultat, hvis du sammen med den mørke grønne farve arbejder med en dyb rød. Også en varm ravfarve vil fungere godt sammen med den mørkegrønne farve.
 
Find også andre gode trendfarver i Dyrups trendfolder 2019, som i kombination kan give dig den ønskede stemning i hjemmet. 

Billede artikel - Indretning

Grøn er følelsen af ro og harmoni

Grøn har altid haft en positiv effekt på os mennesker. Man siger, at naturen virker beroligende, og skaber ro og harmoni. Så med Årets Farve 2019 kan du tage et stykke natur med ind i din indretning og skabe en rolig og dæmpende effekt i din bolig. 

Beroligende farver vil mange foretrække til de rum, hvortil vi trækker os tilbage og skal lade op, og netop derfor egner Årets Farve 2019 sig specielt godt til indretning af soveværelset. Du får et roligt stemningsfuldt udtryk, som varmt omslutter dig efter en god lang dag.  

Billede soveværelse

Farver i dit hjem

Er du til Årets Farve 2019 eller er du måske bare blevet nysgerrig på, hvordan farverne ville se ud i din indretning?
 
Kom ned i din nærmeste XL-BYG og få en farveprøve med hjem eller køb en malingprøve, så du kan se farven på et større område på væggen. Du er velkommen i din lokale XL-BYG, hvor vores medarbejdere står klar til en uforpligtende snak om farverne i din indretning.
 
Kom ind i din lokale XL-FARVESHOP og se, oplev og udforsk de mange farver og farvetendenser 2019 byder på. Vi glæder os til at se dig.

Farveshop topbanner

VI HAR GJORT OS UMAGE
MED AT SKABE DEN BEDSTE FARVESHOP TIL DIG

Maling til ethvert projekt og ethvert budget

I din lokale XL-Farveshop har vi maling og træbeskyttelse til ethvert projekt og ethvert budget. Og vi står altid inde for kvaliteten uanset pris.
Vi har gjort det nemt for dig at navigere i vores farveshop, så du uden besvær kan finde frem til den rette maling.
Og skulle du have brug for hjælp, er vi klar til at rådgive dig både i forhold til farvetrends, maler-tips og det rette tilbehør.

Velkommen i Danmarks bedste farveshop.

Hold øje med vores kvalitetsbarometer i forretningen.

Vi står inde for alle vores produkter - fra de billigste til de dyresteBesøg din lokale XL-FARVESHOP og få blandet lige den farve du drømmer om.

Find din lokale XL-BYG

Indret med maling

På denne side kan du finde inspiration til at male dine rum, så du opnår den stemning, du ønsker i dit hjem.

Den maling og den farve, du anvender til at male dine vægge med, har stor betydning for atmosfæren og stemningen.

Her kan du finde inspiration til at male dine vægge, så du opnår den stemning og det indtryk i rummet, som du gerne vil.

Inspiration gennem mode

Hvilke farver, der er mest populære, ændrer sig konstant. Og du bestemmer selvfølgelig selv, om du ville følge tidens mode. Men ofte er moden et udtryk for, hvad der rører sig i tiden og resten af samfundet. Moden er en måde at opnå den stemning, de fleste mennesker har det godt med lige nu. Moden er desuden dynamisk, fordi den ændrer sig, og derfor man tit blive inspireret af nye trends.

Fra hvid til varme farver

I mange år har den foretrukne farve på de danske vægge været hvide og lyse. Ved at anvende disse farver, opnår man et rum, som virker lyst og større, end det reelt er. Det skyldes, at de lyse farver får rummet til at virke, som om det "åbner" sig, når man træder ind i det.

I de senere år er flere og flere begyndt at få øjnene op for de mørkere, varme farver. Vælger du nogle af disse farver, kan du skabe et rum, hvor stemningen virker varmere og mere end intim. Når vi siger "mørke farver", behøver det ikke at være ensbetydende med farven sort eller næsten sort. Det kan også være farver som dyb mørkeblå,  dyb mørkegrøn eller dyb rød.

Der findes en lang række farvenuancer, som du med fordel kan anvende i dine rum. Hvis du oven i købet kombinerer nogle af disse farver, kan du opnå meget spændende effekter.

Alt til dekorering med maling

På denne side kan du finde produkter, som kan være en god hjælp, når du vil give dine vægge nye og spændende farver.

Hvis du kombinerer en mørk farver på væggene med komplimenterende farver på dine møbler, kan du opnå et flot helhedsindtryk. Gør du det rigtigt, kommer farverne til at spille godt sammen og giver den stemning, du ønsker.

Nemt at bestille maling

Når du har besluttet dig for, hvilke produkter du bruge til dine vægge, kan du hurtigt og nemt bestille dem her på webshoppen.

Kundeservice

Har du brug for hjælp, vil vi altid gerne hjælpe dig i vores kundeservice.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk