RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

ENKELT OG MODERNE HYTTEDESIGN

Til dig der godt kan lide de stramme enkle linjer i haven

Søger du et enkelt og moderne hyttedesign, der passer godt i haven med stramme linjer, så er en Systemhytte et rigtigt godt bud. Systemhytter er designet i et mere rent look med skarpe hjørner, så der ikke er bjælker, der går helt igennem. Hytterne fås i tykkelser 14 og 19. 

Udestue og redskabsrum i en hytte

Vores moderne hytter fås i flere forskellige designs. Vi har småhytter der egner sig rigtig godt som redskabsrum. Alternativt kan det være et rigtig fint hobbyrum for, de der binder fluer eller har en lignende mindre pladskrævende hobby.

Du kan også få en moderne hytte med plads til både et hobbyrum og et overdækket redskabsrum. De større hytter, kan sågar anvendes til en udestue med tilhørende sidetag, hvor der kan placeres en trailer, cykel og lignende.

Hyttens detaljer gør forskellen 

Skarpe linjer og hjørner, samt overdækket uderum er bare nogle af de detaljer, du kan få glæde af ved en systemhytte. Se nogle af detaljerne her.  

Dobbelt dør Systemhytte

Dobbelt dør


Overdækket uderum

Overdækket uderum


Vinduer fra gulv til loft

Gulv til loft vindue


Skarpe hjørner på Systemhytter

Skarpe linjer


Køb en formalet hytte

Vil du gerne spare tid og få hurtigere glæde af din nye hytte, kan du bestille en formalet hytte. Så kan du springe en arbejdsgang over og flytte ind i hytten med det samme.

Du kan vælge formalede hytter med terragrå vægge og hvide vinduer, døre samt udhæng. Den blide grå farve giver en blød overgang fra det grønne landskab til hytten.

Et godt gør-det-selv-projekt

Når du har valgt den hytte, der passer til dine behov, kan du blot bestille den hos XL-BYG webshop eller din lokale XL-BYG. Du vil herefter få din hytte leveret usamlet, men med en udførlig manual. Denne manual gør det muligt nemt at bygge sin egen hytte fra bunden.

Hvis du alligevel ikke føler dig dygtig nok eller blot ikke har tiden til at samle din hytte, kan du altid kontakte din lokale XL-BYG. Så vil de vejlede dig eller skabe kontakt til en dygtig lokal håndværker til opgaven.


XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk