RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

KLASSISK BJÆLKEHYTTE

Hytter til dine udendørs oplevelser

En bjælkehytte har mange anvendelsesmuligheder. Den smukke arkitektoniske fremtoning, bringer for mange minder frem om en hyggelig ski- eller fisketur. Vælg den rette hytte til din have eller fristed og få glæde af dit yndlingssted i naturen hele året rundt.

En bjælkehytte til dine behov

Når du skal vælge en bjælkehytte, er det vigtigt først og fremmest at overveje, hvad formålet med din hytte er. Skal det være et mindre hobbysted, hvor du kan male uforstyrret? Er det meningen, at bjælkehytten skal anvendes til hyggestunder med venner og familie. Disse spørgsmål har indflydelse på, hvor stor en bjælkehytte du skal vælge. Du kan således få mindre bjælkehytter, der indbyder til nærvær med de nærmeste eller blot mindfulness med sig selv. Ønskes en større bjælkehytte med plads til besøg fra flere gæster, kan du vælge bjælkehytter på op mod 23,9m2.

BYGNORDIC bjælkehytter fås i mange forskellige designs

Du kan vælge en bjælkehytte med både redskabsrum og opholdsrum. Det vil være ideelt til den store have, hvor man har brug for ekstra opbevaring, men også kan se fordelen i en hyggekrog. Har du ikke brug for et redskabsrum, er en bjælkehytte indrettet som et ekstra uderum, måske bedre for dig.

Bjælkehytter med lækre detaljer

Vores BYGNORDIC bjælkehytter har hver især sin egen lille lækre detalje. Du kan få en bjælkehytte med en skøn overdækket indgang. Ligeledes kan du vælge en hytte i et moderne design med ensidet taghældning samt stort glasparti med skydedøre.

En sådan hytte vil være ideel at have ned mod en smuk sø eller til et charmerende gemmested i skoven. Hvis ikke du bryder dig om skydedøre, har mange af BYGNORDICs bjælkehytter dobbeltdøre med glas i. BYGNORDIC Bjælkehytter er på denne måde skabt af og til den skønne natur og oplevelser heri.  

Hjørne på bjælkehytte

Gennemgående bjælker


Skydedør bjælkehytte

Skydedøre


Vinduesramme

Vinduesramme


Fundamentet skal være i orden 

Et solidt, fast og velkonstrueret fundament sikrer en længere holdbarhed og bedre funktion af din BYGNORDIC hytte. Det ideelle fundament er en velventileret base som f.eks. et bjælkefundament eller punktfundament af fliser eller stolpebæringer. Alternativt kan man støbe et fundament til sin BYGNORDIC hytten.

Beskyt din hytte 

BYGNORDIC hytterne leveres ubehandlet, hvorfor de kræver behandling med træbeskyttelse udvendigt. Du kan vælge en transparent træbeskyttelse og beholde hyttens naturlige udseende, eller sætte lidt kulør på ved at vælge træbeskyttelse med farve. På denne måde kan man selv tilpasse hytten til det omgivende miljø, så hytterne passer ind på grunden. 

Få gode råd til valg af hytte 

I XL-BYG står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hytte til dine behov og ønsker. Kontakt din lokale XL-BYG og få mere information om BYGNORDIC hytter og det store udvalg.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk