RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

FRITIDSHUS - PLADS TIL HELE FAMILIEN 

Skab rammerne til ferie og fritid

Er dit kolonihavehus blevet ældre og forfalden, eller har du en lækker grund, hvorpå du vil placere et fritidshus, kan du med fordel købe et BYGNORDIC fritidshus eller weekendhytte. Lækre store hytter hvor hver enkelt kvadratmeter er udnyttet bedst muligt.

Med eller uden hems

BYGNORDICS Weekendhytter og fritidshuse efterlader næsten ingen spild plads, derfor er mange af hytterne indrettet med en hems. Det udnytter husets højde optimalt og giver et ekstra rum. Således kan man få et ekstra gæsteværelse eller hyggestue for børn og voksne. Hvis du ikke behøver den ekstra plads, kan du naturligvis blot vælge en hytte uden. Når der ikke er hems i hytten, er der højere til loftet. Rent arkitektonisk giver det følelsen af et større mere luftigt rum.

Få en stor overdækket terrasse

Hvis du køber et fritidshus eller en weekendhytte til brug i den danske sommer, er det en fordel med en overdækket terrasse. Det er rarest at nyde et grillmåltid i skyggen frem for med solen direkte i øjnene. Samtidigt sikrer en overdækket terrasse, at det omskiftelige danske vejr ikke forstyrrer måltidet. En overdækket terrasse kan også bruges til en udendørs seng, hvis du foretrækker at sove i det fri uden fare for at blive vækket af regn. Opsæt et myggenet, som kan hænges ned, når det er sovetid. Så har du den perfekte udendørs seng, hvor myg og andre insekter ikke kan genere.

Et fritidshus eller weekendhytte i to etager til en længere ferie

Har du en stor familie, eller er i nogle venner som vil deles om et hus, er det en fordel med et stort hus. BYGNORDIC laver af denne grund også huse på to etager i stedet for blot at bygge en hems. Det giver flere rum til logerende. Samtidigt kan et sådant hus bedre bruges som et yndigt sommerhus, hvor man kan afholde længere ferier, selvom man er mange mennesker.

Hvad enten du har brug for et fritidshus eller en weekendhytte, er vores udvalg fra BYGNORDIC værd at undersøge.

Hytterne leveres med 70 mm planker. 

Kontakt XL-BYG og få råd og vejledning 

Det er en stor beslutning at få købt det helt rigtige fritidshus. Skal vi hjælpe dig videre med projektet? Så kontakt din lokale XL-BYG, som står klar med professionel rådgivning for mulighederne med BYGNORDIC fritidshus eller weekendhytte. 

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk