RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

DESIGN DIN EGEN DRØMMEHYTTE

Der er ikke langt fra drøm til virkelighed

Med BYGNORDIC by XL-BYG har du nu den enestående mulighed for selv at være med til at designe din drømmehytte. XL-BYG tilbyder at levere skræddersyede hytter, tilpasset dine ønsker og eget design. Du skal blot aflevere en tegning til din nærmeste XL-BYG, så klarer vi resten.

Denne mulighed giver dig chancen for at få opfyldt specifikke krav og samtidig få rådgivning og hjælp til alle de tekniske detaljer og udfordringer, der kan opstå i processen.

Lav en grundtegning af din drømmehytte

For at få din drømmehytte kræver det, at du skal tegne en grundplan. Grundplanen skal afspejle hvor stor hele hytten og de enkelte rum skal være. Derudover skal du indtegne vinduer og døre i den højde og bredde, du mener, de skal have. 

Du skal desuden også overveje, om du vil have terrasse og om denne skal være overdækket samt indhegnet. Når du er færdig med din tegning, skal du aflevere den til din lokale XL-BYG. Vi vil omdanne dit forslag til en 3D tegning.Tegn selv din hytte
Tegning af hytte

Ret til med vores rådgivere

Hvis din grundplan ikke fremstår, som du ønsker det på 3D tegningen, kan vi altid rette til. Udpeg problemområderne og så kan vi sammen finde en løsning herpå. Mange gange er der tale om få detaljer, som skal ændres for at få det perfekte resultat.

Når du har godkendt tegningen, vil vores estiske producent udarbejde alt materialet til dig og sende det hurtigst muligt.

Kontakt din lokale XL-BYG og få et uforpligtende tilbud med 3D tegninger af din drømmehytte.

Du kan selv samle din drømmehytte

Din hytte vil blive leveret som et komplet samlesæt med en udførlig monteringsvejledning samt materialeliste. Derved kan selv den mindre erfarne gør-det-selv-mand samle sin drømmehytte.

Skulle du ikke have tid eller lyst til at begive dig ud i et sådant projekt, kan din lokale XL-BYG hjælpe dig med at få kontakt til en dygtig lokal tømrer.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk