RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

OUTRIUM HAVEMØBLER

Skabt til den danske sommer

Copenhagen-serien

Skandinavisk stil skabt til inde- og uderum 

Copenhagen er vores nye serie af havemøbler designet i skandinavisk stil. Fremstillet i materialer, som gør dem egnet til at blive brugt både inde og ude, så du får glæde af dine havemøbler året rundt.

Lænestol og skammel

Den eksklusive og komfortable lænestol med skammel er fremstillet i flot børstet akacietræ og betrukket med antracit tovflet, som giver et rent og stilfuldt udtryk og en behagelig siddekomfort.

Stolens skandinaviske stil passer perfekt ind i de fleste danske hjem og uderum.

SE MERE

Hornbæk/Copenhagen design-havemøbelsæt

Hornbæk/Copenhagen havemøbelsættet er for dig, som sætter pris på et godt, stilrent design og samtidig kræver en god kvalitet.

Hornbæk/Copenhagen-sættet indeholder et Hornbæk bord med en bordplade i grå superstone, som giver en flot rustik overflade. Bord- og stolebenene er fremstillet i børstet akacietræ, som fremhæver det eksklusive udseende og samtidig kan klare de danske vind- og vejrforhold. Stolesæderne er lavet af antracit tovflet, så de føles bløde og er komfortable at sidde i.

SE MERE

Sydney-serien

Altea Sydney-havemøbelsæt (inkl. hynder)

Plads til alle

Det store Altea bord måler hele 100 x 265 cm og sørger for masser af plads til de lange grillaftener på terrassen, hvor hele familien er med. Bordpladen er lavet af nonwood i farven gråbrun, som er et meget modstandsdygtigt materiale, der er beregnet til at kunne klare det omskiftelige danske vejr.

Nem rengøring

De seks Sydney spisebordsstole er lavet i 6 mm halvrund Kubo grey PE-flet, der er nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for vejr og vind. Stolenes stel er lavet i aluminium og benene i børste akacietræ, som betyder høj styrke.

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk