RUM
BYGGER
SAFETY

PRODUKTER

Viser af produkter SE ALLE

ARTIKLER

Viser af artikler SE ALLE

LOKALSIDER

Viser af lokalsider SE ALLE
0

GRILL GRILL - EN GRILLKLASSE FOR SIG

Lækre gasgrill og grillopskrifter til dine grilloplevelser

GASGRILL

- Og lækre grillopskrifter

GrillGrill LUX

Opskrift
Opskrift
Opskrift 1
Opskrift 2
Opskrift 3
Opskrift 4
Gas 960x560
4 gode grunde gasgrill 960x560

Gasgrillen gør det sjovt at grille

Er der noget så hyggeligt og dejligt som at grille? Ikke alene kan grillmad smage helt fantastisk, men når du griller, er det også nemt at samle familien til hygge på terrassen eller i haven. Selv børnene, som kan være svære at rive bort fra deres mobiltelefon, tablet eller computer, kommer gerne ud, når de kan dufte den lækre grillmad.

Gør det nemt at grille

Problemet er bare, at det nogle gange kan være lidt af en udfordring at bruge den. Sommetider driller det med at tænde op i kullene. Det kan også være vanskeligt at grille maden med den helt rigtige temperatur. Branket mad smager ikke så godt.

Derfor skifter mange i disse år også til gasgrill. De har fundet ud af, at der er en række stærke fordele ved at vælge en GrillGrill gasgrill frem for den traditionelle kulgrill:

  • GrillGrill gasgrillen er supernem og hurtig at tænde op. Du slipper for at købe kul, og når du vil tænde i den, skal du blot trykke på startknappen. Så er den straks klar til at grille med. Det gør det langt hurtigere og lettere at komme i gang med at grille.
  • Det er meget let at regulere temperaturen og styre grillprocessen med en gasgrill. Nogle af de bedre gasgrill har flere brændere, så det er let at tilpasse varmen til forskellige typer mad. Der er stor forskel på, om du blot vil grille nogle pølser og et par bøffer, eller om du vil grille en stor steg, som skal have flere timer på grillen. Med gasgrillen går alt dette nemt, fordi det er så let at regulere temperaturen og grilningen.
  • Når du er færdig med at grille, er det meget let at gøre gasgrillen ren igen. I modsætning til en kulgrill skal du ikke i gang med at fjerne aske og gamle kul. Men du bør selvfølgelig fjerne madrester og sørge for, at brænderne ikke bliver stoppet til.

Se vores udvalg af GrillGrill gasgrill

Små, mellemstore og store gasgrill

GrillGrill gasgrill er en ny serie af lækre gasgrill i en høj kvalitet. Her på XL-BYG kædens webshop kan du se et godt og stort sortiment af GrillGrill gasgrill i en høj kvalitet. Her kan du både få en mellemstørrelse gasgrill og den helt store model til den store familie og alle vennerne.

Tilbehør til gasgrill

Her kan du også finde alt, hvad du har brug for af tilbehør til din GrillGrill gasgrill. Det er ofte netop tilbehør til, der gør grilning til en fornøjelse. Alting bliver lettere og sjovere, når du har det rigtige udstyr.

Bestil nemt din GrillGrill gasgrill her

Du kan bestille din nye gasgrill direkte fra din egen computer. Find blot den model og det udstyr, du vil have og send os din bestilling. Når vi har modtaget din ordre, før vi for at du har din nye gasgrill i løbet af ganske få dage. Har du spørgsmål til noget, eller har du brug for et godt råd, kan du altid kontakte vores kundeservice.

God fornøjelse med din nye grill!

XL-BYG Webshop ApS
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 36452943 | Tel.: +45 70264219 | Email: websupport@xl-byg.dk
Telefontid: Man.- tors. kl. 9.00-16.00 | Fre. 9.00-15.00
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: Find XL-BYG | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk