Topbillede

Skab din fremtid sammen med XL-BYG

Intro - job i XL-BYG

Job i XL-BYG

I XL-BYG kæden gennemgår vi en spændende udvikling. Vil du være med?

XL-BYG er en frivillig kæde, og vi elsker den dynamik, det giver os i hverdagen. I XL-BYG har vi tillid til dig som medarbejder. Du kan forvente at få indflydelse og stor handlefrihed, så du kan skabe din egen udvikling i et trygt miljø.

XL-BYG forretningerne er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere inden for bl.a. salg, indkøb, lager, logistik og kunderådgivning.

På Kædekontoret i Aarhus favner vi Marketing, Indkøb, IT, HR og Økonomi. Du kan se de aktuelle jobs herunder. 

SØG UOPFORDRET I XL-BYG

Vi modtager gerne en uopfordret ansøgning fra dig. 

For at sende os din uopfordrede ansøgning, skal du starte med at vælge den forretning, du ønsker at ansøge i fra listen herunder. Følg herefter anvisningerne.

Ønsker du at søge uopfordret til XL-BYG Kædekontor, Brabrand/Aarhus, kan du ansøge her.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til jobsøgning i XL-BYG, er du meget velkommen til at skrive til os på hr@xl-byg.dk. Vi bestræber på at svare indenfor 2-5 hverdage.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere
Uanset hvor du er
Karriere
Karriere

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere. Har du et stort salgsgen og er du god til at skabe langvarige relationer, så kunne et job som salgskonsulent overfor vores professionelle kunder måske være noget for dig.

Eller er du en skarp og strategisk forhandler, kunne du vælge at søge en stilling som indkøber. Vi går efter de dygtigste medarbejdere indenfor alle fagområder. Og når du først er en del af vores virksomhed, får du mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer – og dermed din markedsværdi. Du finder vores ledige jobs her:

Gå til jobdatabase

Fremtidssikret uddannelse
Fremtidssikret uddannelse

Som elev i XL-BYG får du en uddannelse med spændende fremtidsmuligheder. Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til en spændende fremtid i handelsbranchen.

Vi har 4 elevuddannelser inden for handel, salg, lager og administration. 

Hos os kan du blandt andet komme til at arbejde med rådgivning af professionelle eller private kunder, markedsføring, salg, indkøb og butiksindretning.

Få mere at vide om at være elev i XL-BYG. Se de korte videoer, hvor elever fortæller om deres elevplads, erfaringer og drømme. 

Besøg XL-BYG elevsite 

XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: +45 87454100 | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk