Topbillede

Skab din fremtid med XL-BYG

Intro - job i XL-BYG

Job i XL-BYG

I XL-BYG kæden gennemgår vi en spændende udvikling. Vil du være med?

XL-BYG er en frivillig kæde, og vi elsker den dynamik, det giver os i hverdagen. I XL-BYG har vi tillid til dig som medarbejder. Du kan forvente at få indflydelse og stor handlefrihed, så du kan skabe din egen udvikling i et trygt miljø.

XL-BYG forretningerne er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere inden for bl.a. salg, indkøb, lager, logistik og kunderådgivning.

På Kædekontoret i Aarhus favner vi Marketing, Indkøb, IT, HR og Økonomi. Du kan se de aktuelle jobs herunder. 

Tænk fremad bliv elev 1144x100

Tænk fremad. Bliv elev i XL-BYG.

Ledige jobs

Du kan ansøge om at blive elev i XL-BYG ved at tilgå en af de opslåede jobannoncer i listen nedenfor.

Send os din uopfordrede ansøgning

Du er altid velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning til os. Send den direkte til en XL-BYG forretning, som du vælger i listen længere nede på siden. Du kan også ansøge om elevplads på XL-BYG Kædekontor i Brabrand/Aarhus ved at benytte linket under forretningsvælgeren.

ANSØG UOPFORDRET I XL-BYG

Vi modtager gerne en uopfordret ansøgning fra dig, uanset du ansøger om en elevplads eller et job.

Ansøg uopfrodret i en XL-BYG forretning 

For at sende os din uopfordrede ansøgning, skal du starte med at vælge den forretning, du ønsker at ansøge i fra listen herunder.  Når du har valgt en forretning, åbnes enten en formular du skal udfylde eller du sendes til vores jobportal Elvium. Udfyld med relevante informationer vedrørende din ansøgning ved at følge anvisningerne.

Ansøg uopfordret på XL-BYG Kædekontor

Ønsker du at søge uopfordret til XL-BYG Kædekontor, Brabrand/Aarhus, kan du ansøge ved at klikke her.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til jobsøgning i XL-BYG, er du meget velkommen til at skrive til os på hr@xl-byg.dk. Vi bestræber på at svare indenfor 2-5 hverdage.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere
Uanset hvor du er

Mød os i XL-BYG

Byggemarkedsassistent
Byggemarkedsassistent

Gitte Molberg Kaltoft, XL-BYG Malling

Selv efter mere end 25 år i XL-BYG Malling er jeg stadig glad for at gå på arbejde hver dag. Der er et supergodt sammenhold blandt kollegerne og jeg kender mange af kunderne. Derudover har jeg gennem årene udviklet et kendskab til de fleste varegrupper i forretningen, hvilket gør mig i stand til at rådgive kunderne, uanset om de spørger til VVS-artikler, maling eller el-værktøj. Det er en stor tilfredsstillelse.

Lager- og logistikmedarbejder
Lager- og logistikmedarbejder

Tommy Olsen, XL-BYG CF Ringsted A/S

Jeg sætter stor pris på, at man i XL-BYG CF Ringsted viser tillid til medarbejderne. Det betyder bl.a, at jeg og mine kolleger på pladsen stort set selv styrer de arbejdsopgaver, der måtte være foruden pakning af de daglige ordrer. Jeg værdsætter ligeledes det gode samarbejde, der er mellem ”udefolkene” og sælgerne, samt ikke mindst den afslappede og hyggelige omgangstone, der er blandt alle kollegerne.

Controller
Controller

Malene Brun Andersen, XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter

Efter at have arbejdet som revisor i 20 år blev jeg controller i XL-BYG Vorup i 2014. Jeg trives i stillingen, fordi arbejdsopgaverne er alsidige og jeg har en bred kontaktflade. Jeg sætter endvidere stor pris på det gode kollegiale sammenhold på kontoret, hvor vi har respekt for hinandens faglige kompetencer og personligheder. Her er der let til smil og humor, hvilket gør det dejligt at møde op på arbejde hver dag. 

Salgsassistent
Salgsassistent

Lasse Gade Hammerholt, XL-BYG Tømmergaarden Hals

Jeg synes, at det er fedt at arbejde i en virksomhed, hvor der er store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Jeg rådgiver og sælger til såvel private som professionelle kunder og står samtidig for forretningens varemodtagelse, hvilket giver en dynamisk og afvekslende hverdag. Sideløbende tager jeg akademiuddannelsen i Retail. Det er dejligt, at min leder har tillid til mig og satser på min udvikling.

Karriere
Karriere

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere. Har du et stort salgsgen og er du god til at skabe langvarige relationer, så kunne et job som salgskonsulent overfor vores professionelle kunder måske være noget for dig.

Eller er du en skarp og strategisk forhandler, kunne du vælge at søge en stilling som indkøber. Vi går efter de dygtigste medarbejdere indenfor alle fagområder. Og når du først er en del af vores virksomhed, får du mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer – og dermed din markedsværdi. Du finder vores ledige jobs her:

Gå til jobdatabase

Fremtidssikret uddannelse
Fremtidssikret uddannelse

Som elev i XL-BYG får du en uddannelse med spændende fremtidsmuligheder. Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til en spændende fremtid i handelsbranchen.

Vi har 4 elevuddannelser inden for handel, salg, lager og administration. 

Hos os kan du blandt andet komme til at arbejde med rådgivning af professionelle eller private kunder, markedsføring, salg, indkøb og butiksindretning.

Få mere at vide om at være elev i XL-BYG. Se de korte videoer, hvor elever fortæller om deres elevplads, erfaringer og drømme. 

Besøg XL-BYG elevsite 

XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: +45 87454100 | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk