Topbillede

Stå stærkt – skab din fremtid sammen med XL-BYG

Karriere
Karriere

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere. Har du et stort salgsgen og er du god til at skabe langvarige relationer, så kunne et job som salgskonsulent overfor vores professionelle kunder måske være noget for dig.

Eller er du en skarp og strategisk forhandler, kunne du vælge at søge en stilling som indkøber. Vi går efter de dygtigste medarbejdere indenfor alle fagområder. Og når du først er en del af vores virksomhed, får du mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer – og dermed din markedsværdi. Du finder vores ledige jobs her:

Gå til jobdatabase

Fremtidssikret uddannelse
Fremtidssikret uddannelse
Som elev i XL-BYG kommer du et skridt nærmere en uddannelse med spændende fremtidsmuligheder. Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et interessant liv i handelsbranchen.

Hos os kan du blandt andet komme til at arbejde med rådgivning af professionelle eller private kunder, markedsføring, salg, indkøb og butiksindretning.

Vi uddanner handels-, salgs-, lager- og administrationselever. Se mere om vores elevuddannelser her:

Besøg XL-BYG elevsite 

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere
Uanset hvor du er
XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor)
Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand
CVRnr.: 26864100 | Tel.: +45 87454100 | Email: info@xl-byg.dk
Åbningstider: Man.- tors. kl. 8.00-16.00 | Fre. 8.00-15.30
Luk
Luk