XL-BYG logo

Worx

Worx er en af de nyere og prisstærke leverandører inden for el-værktøj. Produktviften er bred og alsidig, og det er i dag muligt at få både Worx rundsave, skrue- og boremaskiner og forskellige slibemaskiner. Især inden for miljøvenlige og støjsvage batteridrevne robotplæneklippere står Worx stærkt.

215 produkter

Viser 24 ud af 215 produkter

Worx har fokus på bæredygtighed og innovation

Worx har som mål at udvikle intelligente løsninger inden for el-værktøj, der gør det nemmere at være gør-det-selv-mand og havemand. Her er arbejdet målrettet med ny, digital teknologi og miljøvenlige forbedringer.

Worx Landroid er blandt de mest populære robotplæneklippere

Et af de områder, hvor Worx er gået forrest, er inden for batteridrevne robotplæneklippere. Især de avancerede Worx Landroid m500, m700 og den store Worx Landroid m1000 er populære. Alle tre modeller styres fra en app, der gør det nemt at programmere robotten til at klippe præcist hvor og hvornår, du ønsker det – fx kan du indstille klipningen efter vejret, følge status på dit Worx batteri, den præcise placering på din græsplæne og meget mere.

Med den lidt mindre avancerede Worx M II 800 får du en robotplæneklipper, der er ren plug-and-play. Det er stort set blot at pakke robotten ud af kassen og opsætte kantafmærkning, så er du i gang.

Alle Worx’ robotplæneklippere er meget støjsvage.

Se også vores guide til, hvordan du gør plænen klar til din robotplæneklipper.

Se hele vores udvalg af robotplæneklippere her.

Alt til haven

Men Worx er andet og mere end gode robotplæneklippere. I sortimentet finder du også Worx hækkeklipperen og den brugervenlige Worx græstrimmer med flere nyttige trimningsfunktioner som fx blomstervagt, justerbart hoved, justerbare håndtag og teleskopstang, der både sikrer optimal brugskomfort og optimal trimning i forskellige højder og terræn.

En Worx hækkeklipper og græstrimmer benytter samme Worx batteri, så du slipper for at skulle bøvle med forskellige batterisystemer.

Se hele vores udvalg af græstrimmere her.

Køb Worx robotplæneklipper, havemaskine og el-værktøj hos XL-BYG

XL-BYG er Worx forhandler, og det betyder, at vi kan tilbyde et bredt og spændende udvalg af Worx produkter, og også at vi kan give dig en god og kompetent rådgivning i dine valg af el-værktøjer. Hvis du fx ønsker at høre mere om en af de avancerede Worx Landroid robotplæneklippere, kan vores faguddannede personale give dig en udførlig introduktion til de mange muligheder, der ligger i en moderne app-styret robot.