XL-BYG logo

WIZ

Wiz tilbyder en bred vifte at produkter og pærer, så alle kan være med. Produkterne tæller alt inden for pærer med forskellige fatninger, i forskellige designs, fjernbetjent lysdæmper, smart stikkontakter, smart pærer, spots, bærbart lys, led-strips og batteridrevne motionsensorer.

51 produkter

Viser 24 ud af 51 produkter

Wiz – Smart belysning til hverdagen

Det er svært at nævne smart belysning uden at nævne Wiz, og det er med god grund. Siden 2015 har Wiz belysning udviklet og moderniseret belysning til alle hverdagens behov. Produkterne kræver en WiFi tilslutning, da du med Wiz får trådløse kontakter og trådløst lys. Har du Wifi tilknyttet, har du herefter fuld kontrol over din belysning uanset, om du er hjemme, på kontoret eller ude at rejse. Hvis man er på ferie, kan man via ferietilstand på app’en planlægge flere tidspunkter på døgnet, hvor lyset skal tænde i hjemmet. Dette er blot en af de mange muligheder, som man har for lysstyring med en wifi pære.

Smart lys i hverdagen

Wiz har tænkt ned til mindste detalje i forhold til belysning, og man er som forbruger forkælet med mange valgmuligheder, når det gælder om, hvordan man vil interagere med sit smart lys og stikkontakt. I hver lyskilde sidder fx avanceret stemmestyring, og hvor man tidligere skulle have en højttaler til at styre stemmestyringen, er det nu muligt uden. Det betyder, at man uden at skulle rejse sig kan styre lyset, dæmpe lysstyrken og skifte farven på lyset kun via stemmestyring.

Unikke effekter med Wiz

De dynamiske funktioner i lyset er designet af lyseksperter i Paris og skaber en fængslende oplevelse, som er helt unik for Wiz.. Ønsker du at genopleve minderne fra badeferien? Så kan du vælge, at belysningen skal lyse i et ”ocean mode”, hvor alt lys eller udvalgt lys lyser i ocean farver. På den måde muliggør Wiz, at man kan få følelsen af at være der selv. Dette er blot en af de mange unikke effekter, som er tilgængelige på app’en.