XL-BYG logo

Wimex

Står du med et gør-det-selv-projekt, hvor du skal bygge en ny terrasse, lave en ny facadebeklædning eller sætte et nyt, flot hegn op, så finder du fra Wimex en lang række højkvalitetsprodukter, der er skræddersyede til formålet; fx sibirisk lærk, fibercement, en lang række kompositprodukter og varmebehandlet termotræ (under navnet Wimex Thermowood).

64 produkter

Viser 24 ud af 64 produkter

Wimex terrassebrædder, hegn og Wimex komposit

Wimex er en del af Omland Gruppen og dermed en del af Skandinaviens største producent af byggematerialer. Wimex er med årene blevet førende inden for udvikling og fremstilling af løsninger til hegn, terrasser og facader, og du kan i dag finde Wimex produkter af både komposit, varmebehandlet træ, fibercement og sibirisk lærk.

Wimex terrassebrædder i komposit er ideelle til det danske klima

En terrasse er udsat for det lunefulde danske vejr året rundt – og det stiller store krav til materialernes holdbarhed. Wimex Nordic Deck Shield er en nyudviklet serie af kompositbrædder med riller til terrassen, og så er der de klassiske Cosmo Deck terrassebrædder i WPC-komposit, hvor du kan benytte begge sider af brættet.

Wimex plank i sibirisk lærk eller komposit

Sortimentet hos Wimex dækker også over en lang række produkter, der kan benyttes til facader, som belægning eller som beklædning af fx brændeskuret eller redskabsskuret. Der er fx de traditionelle Easyplank kompositbrædder, der er brædder i sibirisk lærk og varmebehandlede fyrplanker. Du kan naturligvis også sagtens benytte plankerne i sibirisk lærk og varmebehandlede planker til din terrasse. Holdbarheden er høj, og træet giver en flot og naturlig finish.

Et Wimex hegn holder længe

I sortimentet finder du fx det populære Wimex Nordic Fence, der er en elegant systemhegnsløsning, der er nem at sætte op. Du kan vælge mellem de robuste kompositbrædder, varmebehandlet termofyr og planker i fibercement. Ens for alle Wimex Fence løsningerne er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie, de er skabt til at give læ og til at modstå det fugtige og regnfulde, danske vejr.

Du kan selvfølgelig også få en Wimex låge til din hegnsløsning.

Komposit af bl.a. genbrugsplast

Vælger du fx et Wimex komposithegn eller en terrasse lavet af Wimex Nordic terrassebrædder, så får du en såkaldt WPC-løsning, hvori kompositten er formet under høj varme, der sikrer en ensartet og høj kvalitet. WPC-kompositten består af en kombination af træfibre, genbrugsplast og farve.

Brug altid Wimex montagevejledningen

Det er nemt at arbejde med Wimex produkterne. Uanset om du har valgt en planke i sibirisk lærk, Easyplank af komposit eller skal tilpasse dine kompositbrædder til terrassen eller hegnet, så har du stort set kun brug for en håndsav eller en kap-/geringssav – og med en Wimex montagevejledning i hånden, så behøver du ikke være hverken håndværker eller semiprofessionel gør-det-selv-mand for at få et flot resultat.

Start med en snak med en fagmand

Selvom du altid bør benytte Wimex’ montagevejledninger, så anbefaler vi alligevel, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, inden du kaster dig ud i at anlægge en terrasse med Wimex terrassebrædder, sætter et Wimex hegn op eller udskifter din gamle trægavl med fx varmebehandlet fyrretræ. Hos os kan du få gode, konkrete råd og værdifuld vejledning, som gør dit projekt hurtigere og giver det et flot og stærkt resultat. Vi kan også hjælpe dig med det rette tilbehør: Skruer, beslag, pæle, strøer og alt det, der følger med til dit projekt.