XL-BYG logo

Wera

Enhver gør-det-selv-person ved, at værktøjet skal være i orden, for at både processen og resultatet bliver tilfredsstillende. Også når det gælder fx bits, unbrakonøgler og topnøgler. Med Wera er du sikker på at få god, gedigen tysk kvalitet.

107 produkter

Viser 24 ud af 107 produkter

Wera er tysk håndværkskvalitet

I 1936 blev Wera grundlagt i Tyskland, og de har siden været fast leverandør af højkvalitets værktøj til både professionelle og til gør-det-selv-folk, der vil have et produkt, de kan stole på. Hos XL-BYG forhandler vi en række af de mest kendte og benyttede Wera-produkter – fx Wera skruetrækkersæt, bitssæt, unbrakonøglesæt og topnøgler.

Knowhow omsat til pålidelig kvalitet

Alle, der har stået med et projekt, hvor der skal skrues – det være sig med tognøgle, skruetrækker eller fastnøgle – ved, hvor frustrerende det er, når værktøjet ikke lever op til kravene om kvalitet. Hver gang. Med Wera kan du være sikker på at stå med værktøj, du kan stole på.

Fra Wera skruetrækker til komplet bitssæt med Wera kraftform kompakt

Sortimentet fra Wera er omfattende. Der er naturligvis den klassiske Wera skruetrækker, der fås med både lige kærv, som stjerneskruetrækker og som fast bitskruetrækker. Der er også Wera kraftform kompakt, der giver dig et komplet bitssæt med 60 forskellige bits og tilhørende skruetrækker, eller Wera kraftform kompakt Bigpack med bl.a. 14 forskellige skruetrækkere, heraf 2 elektrikerskruetrækkere.

Værktøj til alle opgaver

Har du brug for mere specielle skruetrækkere, så finder du dem også i Wera-sortimentet. Det være sig fx momentnøgle, adapter og ringgaffelnøglesæt.

Tal værktøj med os

Har du brug for nyt værktøj i form af fx nye skruetrækkere eller bitssæt, så tag en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. De kender produkterne og kan rådgive dig til det rigtige valg – som et Wera skruetrækkersæt eller et bitssæt, så du er dækket ind til stort set alle de mest almindelige gør-det-selv-projekter.