XL-BYG logo

Weibulls

Der findes tusindvis af haveelskere i Danmark, og der bliver brugt mange timer på at passe og pleje blomsterbede, græsplæner og planter. Hos XL-BYG forhandler vi en lang række produkter fra Weibulls, der bl.a. omfatter de kendte Weibulls frø og blomsterløg, til alle haveelskerne.

37 produkter

Viser 24 ud af 37 produkter

Alt til en dejlig have

I 1870 udgiver Weibulls sit første frø-katalog i Sverige og står i dag som det ledende firma inden for både produktion af forskellige typer frø samt jord- og haveprodukter – fx Weibulls blomsterfrø, Weibulls kattegræs og gødning.

Fra Weibulls blomsterfrø til Weibulls sneglebarriere

En smuk og blomstrende have kræver et vist håndelag og en god portion arbejde. Men med de rette produkter kommer du langt. Er du til en farverig og varieret have, så skal du måske overveje en af Weibulls frøblandinger. Det kunne fx være Weibulls blomstereng eller blomsterløg.

Men Weibulls er mere end blomster. Ønsker du selv at forspire dine planter, kan du vælge Weibulls tørvebriketter, og står du med en trærod, du gerne vil have væk, kan du benytte Weibulls stubbe, der effektivt fremmer nedbrydningen på en miljøvenlig måde. Har du problemer med snegle i haven, kan Weibulls sneglebarriere være værd at overveje, og ønsker du at beskytte køkkenhaven imod frost, skal du vælge en Weibulls fiberdug.

Også gødning til haven

I det store sortiment fra Weibulls finder du også en række gødningsprodukter. Så uanset om du skal gøde græsset eller grøntsagerne, kan du finde en Weibulls gødning til præcist dén opgave.

I XL-BYG har vi grønne fingre

I XL-BYGs haveafdeling kan du få al den rådgivning og vejledning, du har brug for. Vores medarbejdere kan hjælpe dig med både prydhaven og nyttehaven, og du kan få hjælp til valg af de rette produkter – uanset om du har behov for fx Weibulls græsfrø, en Weibulls vandkande, eller noget helt tredje.