XL-BYG logo

Wavin

Der findes ikke mange byggerier i Danmark, der ikke har et eller flere Wavin produkter på helt centrale områder. Wavin er nemlig førende inden for plastrørssystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa og står med over 375 patenterede produkter for den nyeste om mest innovative teknologi. Wavin er grundlagt i Holland i 1955, men allerede i 1957 fik Danmark sin egen afdeling under navnet Nordisk Wavin.

69 produkter

Viser 24 ud af 69 produkter

Wavin leverer kvalitet til gulvvarme, regnvandsopsamling og kloak

Viften af højkvalitetsprodukter fra Wavin er bred og alsidig – og en lang række af produkterne finder du hos XL-BYG. Står du og skal have installeret gulvvarme, så har Wavin rørene, og varmen kan med fordel styres af en Wavin termostat.

Wavin Sentio – innovation inden for gulvvarme

Udviklingen af nye, innovative produkter er en central del af virksomheden. Et eksempel er det nye Wavin Sentio gulvvarmesystem (et unikt system, der også er kendt som Wavin telestat).

Wavin Sentio er et app-baseret og avanceret gulvvarmesystem, der gør det muligt at styre op til 8 varmekredse og 24 Wavin rumtermostater. Altsammen trådløst og brugervenligt. Du kan høre mere om Wavin Sentio og de mange muligheder for højteknologisk gulvvarme i din lokale XL-BYG.

Læs også vores artikel om, hvordan du selv kan lægge varme i gulvet.

Med en Wavin faskine er du klar til regnvejret

Med de ændrede vejrforhold vælger flere og flere at investere i faskiner eller regnvandskassetter. Her er Wavin faskinen og Wavin regnvandskassetten blandt de førende på markedet. Begge dele er nemme selv at montere og ofte en god idé ved sommerhuset, carporten og kolonihaven eller andre steder, hvor der måske ikke er adgang til kloaksystemet. Du kan også benytte en faskine til at aflaste dit kloaksystem, når dit hus er udsat for kraftig regn. Faskinen sørger ganske enkelt for at forsinke en del af regnvandet, så det kan sive ned til grundvandet mere kontrolleret.

Læs vores artikel om skybrudssikring her.

Wavin er førende i kloakrør

Vi kender alle de rødbrune kloakrør i plast. De kommer med stor sandsynlighed fra Wavin, og det samme gør sandfang, muffer og grenrør. Altsammen er med til at sikre en pålidelig og holdbar afløbsløsning for både spildevand og regnvand.

Du finder Wavins produkter hos XL-BYG

I din lokale XL-BYG står vores faguddannede medarbejdere parate til at hjælpe dig med at vælge de rette rør til dine kloak- og vandløsninger. Vi står også parate til at rådgive dig om regnvandsopsamling og Wavin faskiner, og om hvordan du bedst muligt kan sikre dig imod alt for store regnmængder. Står du overfor at skulle installere gulvvarme, så anbefaler vi ligeledes, at du tager en snak med os om en klassisk Wavin rumtermostat eller måske en avanceret Wavin telestat løsning som fx  Wavin Sentio – den unikke Wavin gulvarmestyring – der kan fremtidssikre din gulvarme og gøre den langt mere brugervenlig end de klassiske løsninger.