XL-BYG logo

Wagner

Med en sprøjtepistol eller en afdamper fra Wagner kommer du hurtigere i mål med dine projekter. Ganske enkelt. Wagner Group er en innovativ, tysk producent af en lang række produkter til både det professionelle marked og til gør-det-selv-folket. Ægte tysk kvalitet.

13 produkter

Viser 13 ud af 13 produkter

Wagner gør arbejdet nemmere

Mange tænker måske, at det kun er et job for en uddannet håndværker at benytte en Wagner malersprøjte, men det er langt fra tilfældet. En sprøjtepistol er ideel, hvis du har store flader, der skal males – både lofter, vægge og fliser, hvis du skal give skuret en omgang træbeskyttelse eller gulvet en overfladebehandling med fx lak. Den særlige Felxio-teknologi, som du finder på en Wagner sprøjtepistol giver en jævn påføring, så du ofte kan nøjes med blot én arbejdsgang. Du kan også benytte en Wagner sprøjtepistol til desinfektion af overflader.

Nem at rengøre

En Wagner malersprøjtespistol er nem at rengøre. Den særlige selvrenserfunktion rengør både pumpen og slangen på få minutter.

Wagner tapetafdamper er en effektiv hjælp

Det er hårdt arbejde at fjerne gammelt tapet, men med en tapetstripper og en effektiv tapetdamper, går arbejdet – måske ikke som smurt – men så i hvert fald betydeligt nemmere. Og så slipper du for at bruge kemikalier til arbejdet, fordi tapetdamperen opløser limen på det gamle tapet med vanddamp.

Start altid med god rådgivning

Inden du starter på et nyt gør-det-selv-projekt, så anbefaler vi altid, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere – fx hvis du vælger at investere i fx en Wagner malersprøjte. Du kan sagtens få et flot resultat med en sprøjtepistol, men de fleste har brug for lidt vejledning til at starte med. Det kan du få hos XL-BYG. Det samme gælder naturligvis, hvis du står med gammelt tapet, du skal have ned og overvejer at benytte en Wagner tapetafdamper.