XL-BYG logo

VVS Trading

VVS Trading er leveringsdygtige, når det kommer til VVS artikler til gør-det-selv branchen. Det inkluderer armaturer til køkken og bad, vandspareløsninger, tørrestativer, ventiler, toiletsæder og meget mere. XL-BYG er forhandler af de fantastiske produkter. Læs mere om VVS Trading her.

327 produkter

Viser 24 ud af 327 produkter

Gør det selv med lækre produkter

VVS Trading er hele Danmarks leverandør af VVS artikler. Det brede sortiment gør, at de kan tilbyde alt det, man har brug for til gør-det-selv projekter i køkken og på badeværelset. VVS Tradings kompetente indkøbere er meget aktive på messer rundt omkring i verden. Det sikrer dig de rigtige varer til konkurrencedygtige priser.

Et eksempel på, hvad mange års erfaring har bragt med sig, er Adora. Adora er VVS Tradings egen produktlinie, som kombinerer kvalitet og design og giver dig mere luksus i hverdagen i form af elegante og funktionelle produkter til køkken og bad.

Spar på vandet med VVS Trading

Det er blevet mere og mere relevant at spare på vandet. Selvom om vi i Danmark ikke mangler drikkevand som I andre dele af verden, er det stadig vigtigt at passe på vores grundvandsressourcer. Derudover er der mange penge at spare på vandforbruget, så hvorfor ikke reducere ens eget vandforbrug, hvor man kan? Dette kan gøres med de forskellige vandspareløsninger, VVS Trading har at tilbyde. Fx kan en Geyser vandspareindsats nedsætte dit vandforbrug på en meget billig måde.

XL-BYG er en betydningsfuld forhandler af VVS Tradings produkter. Kig derfor her i webshoppen og find det, du har brug for, til en fordelagtig pris.