XL-BYG logo

Vola

Er du på udkig efter stilfulde produkter i moderne designs og skarp kvalitet er VOLA et godt bud. Med et stort udvalg af produkter til dit badeværelse eller køkken, kan du altid finde et produkt som passer til dit hjem.

7 produkter

Viser 7 ud af 7 produkter

Designfulde produkter fra VOLA

 VOLAS produkter produceres altid i minimalistiske og moderne designs, hvorved du er sikret et tidløst og langtidsholdbart produkt. På den måde vil dit VOLA produkt passe perfekt ind i dit moderne hjem igennem mange år – selv når moden ændrer sig.

VOLA håndvaskarmatur HV1

Mangler du et tidløst håndvaskarmatur til badeværelset eller køkkenet, har VOLA et kvalitetsudvalg, der kan give dig inspiration til dit hjem. Her kan du med fordel tage et kig på VOLA HV1, der er udviklet med afsæt i den danske arkitekt og designer Arne Jacobsens designlinje. Med sit enkle design er VOLA HV1 et håndvaskarmatur, hvor der er lagt særlig fokus på elementernes enkelthed. Med sit et-grebsblander og enkle tud, får du et klassisk design fra VOLA, der vil passe ind i dit hjem igennem mange år. Armaturet er nemt at betjene ved hjælp af et-grebsblanderen, som let regulerer vandstrålens temperatur. Derudover får du et hånsvaskarmatur med indbygget luftindblander, hvilket gør vandhanen vandbesparende. Stiller du høje krav til kvalitet, design og miljøvenlighed, er VOLA VH1 således et godt bud, da du får et håndvaskarmatur, der formår at forene kvalitet med stil. VOLA formår nemlig at forene de tre parametre i deres produkter, så du altid er garanteret et kvalitetsprodukt i alle aspekter.

VOLA køkkenarmatur KV1

Et køkkenarmatur kan have mange forskellige roller i dit køkken. For nogle gælder det bare om at have et sted at vaske hænderne. For andre er køkkenarmaturet en del af indretningen. Særligt dem, der ligger vægt lækkert design skal overveje et VOLA KV1 køkkenarmatur. Armaturet er designet og udviklet i samarbejde med den velkendte danske designer Arne Jacobsen. Arne er kendt for sin minimalistiske tilgang, hvilket også ses i KV1 køkkenarmaturet. Således er armaturet rippet for alt, hvad der ikke absolut skal være på et køkkenarmatur. Der er dog ikke sparet på køkkenarmaturets funktionalitet, idet tuden på køkkenarmaturet kan drejes 360 grader i to forskellige retninger. Håndtaget til armaturet sidder på forsiden af armaturets krop, hvorved man let kan tænde, slukke og regulerer vandet fra køkkenarmaturet. Arne Jacobsen og VOLA har på den måde lavet et produkt, som både er designmæssigt i topkvalitet og brugervenligt for madentusiasterne. Både VOLA og Arne er kendt for at skabe tidløs design og bæredygtige produkter. Ved VOLA køkkenarmatur KV1 er disse egenskaber forenet via et vandbesparende luftindblander. Når du simpelt og let monterer dit nye armatur til køkkenet, sparer du således også på din vandregning.

Et flot VOLA armatur kan ikke stå alene

Når du vælger et kvalitetsprodukt fra VOLA som armatur, er det nødvendigt at overveje valget af vask nøje. VOLA KV1 Køkkenarmatur vil ikke opnå en retfærdig indretningsmæssig plads i køkkenet, såfremt det blev placeret i en vask uden dybde. Køkkenarmaturet fra VOLA vil derimod tage sig særligt godt ud i din indretning, såfremt en dyb sort vask blev anvendt til køkkenvask. På samme måde kræver den eksklusivt designede håndvaskarmatur HV1 en kvalitetsvask. Du kan finde inspiration til dit valg af vaske her.

Kvalitetsprodukter med karakteristiske designs

VOLA er en dansk virksomhed med et stærkt fokus på design af VVS-artikler. De mener, at VVS-artikler skal være i enkle, moderne og stilfulde designs på samme måde som f.eks. møbler. Med Arne Jacobsen som medstifter af virksomheden, har VOLA altid ligget i spidsen i forhold til at producere designfulde produkter, der altid følger tidens trends. Hvis du er på udkig efter et flot håndvaskarmatur til badeværelset eller køkkenet, toiletbørste eller stilrene håndklædekroge, der gerne må skille sig lidt ud, er VOLA det rette valg. Med et sortiment der er baseret på Arne Jacobsens designlinje, er du sikret et produkt i et stilfuldt design og god kvalitet, der vil pryde dit badeværelse, toilet eller køkken i mange år.

Det enkle design er altid det karakteristiske for VOLA, hvor de enkle linjer og kvalitets-materialer er i spil i hvert produkt. Herved formår VOLA at forene god kvalitet med skarpt og tidløst design, så du ikke behøver at gå på kompromis, når du køber håndvaskarmatur til badeværelse, toilet eller køkken. Når du køber produkter ved VOLA er du endvidere sikret et miljøvenligt produkt, da hele sortimentet er produceret under høje krav til miljøvenlighed og socialt ansvar. VOLA er derfor lig med kvalitet i særklasse, hvor der ikke er gået på kompromis med nogle aspekter! Hos XL-BYG er vi stolte af at forhandle VOLA, da vi går ind for, at tingene skal gøres ordentligt. Med de rette produkter og den bedste ekspertise, får du det bedste resultat, når du skal i gang med at lave om i hjemmet. Tag derfor et kig på vores skarpe udvalg af stilfulde VOLA produkter og bestil det, der matcher dit hjem i stil, kvalitet og design. Vi har håndklædekroge, væghængt toiletbørste, håndvaskarmatur og køkkenarmatur og meget mere fra VOLA.

Få mere information om VOLA produkterne hos din lokale XL-BYG. Du finder din nærmeste XL-BYG her.

Funktionalitet og design kombineret i ét Vola håndvaskarmatur

En vandhane er et vigtigt element i ethvert hjem. Uden vandhanen får vi svært ved at tappe vand og regulere temperaturen, så vi kan få henholdsvis kold, varm eller lunken vand efter behov. Derfor er ethvert hjem indrettet med vandhaner, så vi er sikret adgang til vand på badeværelset og i køkkenet. For mange må vandhaner gerne være stilrene, så de matcher hjemmets indretning. Hos XL-BYG tilbyder vi derfor et håndplukket udvalg af designfulde VOLA håndvaskarmatur, der matcher mange hjem.

VOLA armaturer i stilfuldt dansk design

VOLA er en dansk virksomhed, der formår at producere stilrene vandhaner til det moderne hjem. Virksomheden blev skabt i 1968, da Verner Overgaard og Arne Jacobsen designede tilbehør til Nationalbanken med inspiration fra Arne Jacobsens stilrene designs, der stadig favoriseres blandt danskerne. Med et VOLA håndvaskarmatur er du derfor garanteret et armatur med enkelt og stilrent design, der matcher ethvert moderne badeværelse eller køkken. Vælger du et VOLA håndvaskarmatur kan du derfor være sikker på at få et armatur, der tilfører dit badeværelse eller køkken et stilfuldt element. Med sit meget enkle og stilrene design, er du garanteret et produkt, der vil passe ind i dit hjem.

VOLA designer mange stilfulde vandhaner med forskellig form. Uanset om du er til en høj eller lav, buet eller kantet hane, finder du et udvalg hos XL-BYG, der falder i din smag. Vi har nemlig håndplukket de mest stilfulde og kvalitetsbetonede Vola håndvaskarmatur, så du er sikret et VOLA armatur med lang holdbarhed i et tidløst og elegant design. Herved undgår du at skifte dit armatur ud efter få år, da VOLA er kendt for at levere stilfulde kvalitetsprodukter, der er lette at rengøre og holde pæne over mange år. Med VOLA håndvaskarmatur får du dermed et tidløst og langtidsholdbart design til hjemmet. Trænger du til at skifte vandhane og vask ud med nyt, finder du også kvalitetsbetonede vaske hos XL-BYG.

Vola køkkenarmaturer til det moderne køkken

Er du i gang med den store renovering af køkkenet eller er det blot på tide at skifte det gamle køkkenarmatur ud med et nyt? Hos XL-BYG tilbyder vi et kvalitets udvalg af VOLA køkkenarmatur med et moderne og minimalistisk udtryk, der passer ind i de danske hjem. Leder du efter kvalitet og design til gode priser, er VOLA køkkenarmatur et godt bud. Her finder du altid vandhaner i et tidløst design med lang holdbarhed, så du kan få glæde af køkkenarmaturet gennem mange år.

Det perfekte køkkenarmatur

Når du går på jagt efter et VOLA køkkenarmatur, er det vigtigt at have funktionen for øje. Der er nemlig forskel på at udvælge armatur til køkken eller badeværelse. I køkkenet skal armaturet benyttes til madlavning og opvask. Derfor er det vigtig, at køkkenarmaturet har den rette størrelse, der matcher vaskens dybde. Så er du sikker på at få et VOLA køkkenarmatur, der giver plads til store skåle, gryder og pander. Herved bliver det nemt at vaske op efter madlavning. Derfor har vi udplukket et skarpt udvalg af forskellige Vola køkkenarmatur med høj og buet eller kantet tud, der giver plads til skåle og gryder. Uanset om du er til et-grebsbetjening eller to greb, finder du et udvalg af køkkenarmaturer med høj funktionalitet og brugervenlighed, der gør det nemt for dig at betjene dit VOLA køkkenarmatur. Med de rene og minimalistiske designs finder du et køkkenarmatur, der matcher ind i din stil.

VOLA køkkenbatteri – kvalitet i særklasse

For den kræsne bruger er VOLA køkkenarmatur et perfekt valg. Her er der hverken gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller design. Især designdelen er i fokus. Med Arne Jacobsen som medstifter af VOLA, har design spillet en betydelig rolle for virksomhedens produkt-sortiment siden virksomheden blev etableret i 1968. Med et VOLA Køkkenarmatur får du derfor dansk design ind i hjemmet.

Mangler du også en smart køkkenvask, finder du et godt udvalg hos os!

VOLA håndklædeholder – Hæng dine håndklæder op med stil

Med en VOLA håndklædeholder skaber du et naturligt sted for håndklæderne at høre til. Det giver mulighed for at skabe et mere ryddeligt badeværelse, hvor der ikke ligger håndklæder på gulvet. Det er både mere hygiejnisk sikre dig et tørt håndklæde til næste bad. En VOLA håndklædeholder kan dog ikke kun benyttes til badeværelset. Med en VOLA håndklædeholder har du også mulighed for at hænge viskestykker op i f.eks. køkkenet eller at anvende disse som diskrete knager.

VOLA knager til tøj

Jakker og overtøj er ofte udstyret med en form for ophængs funktion. En knage behøver derfor ikke at være stor for at kunne anvendes til ophæng af disse. Faktisk kan en diskret løsning som VOLA håndklædeholder, sagtens håndtere denne opgave. Med det stilrene design, kan du således lave en garderobe i bryggers eller gang, der både er minimalistisk og funktionel.

VOLA håndklædeholder i rent design

Det er ikke uden grund, at VOLA håndeklædeholder er skabt i et elegant design. VOLA er en dansk virksomhed, der har et stærkt fokus på design af VVS-artikler. Den kendte danske designer Arne Jacobsen er således medstifter af virksomheden. For VOLA er det derfor vigtigt at skabe VVS-artikler i moderne, enkle og stilfulde designs.