XL-BYG logo

Viega

Mange af Viega's produkter lægger vi formentlig ikke så meget til i hverdagen – men skal du skifte vandlås eller montere et væghængt toilet, så er det formentlig et Viega produkt, du har brug for. 

2 produkter

Viser 2 ud af 2 produkter

Tysk kvalitet i mere end 115 år

Viega er en tysk, familiejet virksomhed, der i mere end 115 år har udviklet og produceret en meget bred vifte af installationsprodukter til bl.a. VVS-området.

Alt fra Viega press-rør til indbygningscisterner og Viega vandlåse

Mange af produkterne fra Viega henvender sig til den professionelle VVS-mand. Hos XL-BYG finder du fx specialprodukter som Viega sanpress-rør, de unikke Viega raxofix-fittings til det indbyggede toilet, Viega aluplex, kontraventiler og de indvendige cirkulationsledninger, Viega inliner.

Men i vores sortiment finder du også gør-det-selv-produkter som Viega afløb og køkkenvandlåse, lige såvel som du selvfølgelig finder Viega pakningssæt på vores hylder.

Vælg kvalitet, når du vælger VVS

Et af de områder, hvor det er særligt vigtigt, at der er styr på kvaliteten, er inden for VVS-arbejdet. Vandskader er aldrig sjove. Med produkterne fra Viega er du sikker på, at du står med et gennemprøvet og professionelt kvalitetsprodukt. Og husk, at en del VVS-arbejde kræver, at det bliver udført af en autoriseret håndværker, men at det er lovligt selv at udføre udskiftning af fx vandhaner, blandingsbatterier og toiletter.

Tag en VVS-snak med os

Står du med et VVS-projekt, anbefaler vi altid, at du tager en snak med en af vores faguddannede medarbejdere, før du går i gang. De kan vise dig de rette produkter – fx fra Viega – og de kan vejlede dig i, hvordan arbejdet udføres bedste muligt. Og er der tale om et arbejde, der skal udføres af en autoriseret håndværker, så får du naturligvis også det at vide.