XL-BYG logo

Veli Line

I Danmark elsker vi at dekorere vores haver og terrasser med lys – og ikke kun i julen. Med Veli Line kan du få en bred vifte af dekorativ udendørsbelysning, fx Veli Line lyskæder, istapper, Veli Line lystræ og lysnet til flagstangen.

28 produkter

Viser 24 ud af 28 produkter

Smuk udendørs lysdekoration

Veli Line Danmark har gennem de sidste 25 år har specialiseret sig i dekorativ udendørsbelysning til haven, terrassen og altanen – både til julehyggen, men også til at skabe den helt rigtige stemning til sommerens havefester, grillfester og helt almindelige aftener, hvor haven gerne må være pyntet op på en fin og hyggelig måde.

Ikke kun til jul

Det er klart, at de fleste pynter med lys i haven i de kolde, mørke vintermåneder. Veli Line har da også et bredt og spændende udvalg af lysløsninger, der er rettet specielt imod julen. Fx det klassiske Veli Line lystræ, lysnet til flagstangen eller Veli Line trådløse LED juletræslys, der gør det nemt at udsmykke et træ i haven uden at skulle trække ledninger. Men Veli Line er andet end julebelysning…

Skab en hyggelig stemning i haven – året rundt

I Veli Line's sortiment finder du også dekorative lysløsninger, der kan bruges om sommeren til grillfesten eller havefesten, men også til blot at skabe en hyggelig stemning udenfor på terrassen, mens du måske selv opholder dig indenfor. Her kan du fx overveje en af de mange Veli Line fakler og lanterner, der drives af solceller.

Veli Line er også til fest

Endelig kan du også finde alt til en rigtig festaften fra Veli Line – måske skal dansegulvet have sin egen Veli Line spejlkugle og lokalet eller haven oplyses af farvestrålende solar-kæder?

Tag os med på råd – også når det gælder dekorativ belysning udendørs

Har du lyst til at skabe en hyggelig og festlig lysstemning i din have eller på din terrasse, eller ønsker du at give din fest lidt ekstra energi – så tag en snak med en af vores medarbejdere om, hvilke produkter fra Veli Line, der passer til netop dine behov. Vi kender sortimentet og kan hurtigt give dig den rette vejledning.