XL-BYG logo

Unidrain

Unidrain riste og afløb er efterhånden blevet kendte i det meste af byggebranchen. Faktisk var Unidrain den første virksomhed i verden, der lavede de aflange afløb til placering ved væggen. Dermed gjorde de op med den firkantede rist midt på gulvet, der ellers altid har været standard på mange badeværelser.

64 produkter

Viser 24 ud af 64 produkter

Unidrain systemet er på få år blevet byggebranchens foretrukne valg af afløb. Der findes mere en 350.000 installationer i dag.

Konstant udvikling af både teknik og design er midlet til at forblive det foretrukne valg ifølge Unidrain.

Smukt og enkelt design

Unidrain er kendte for at have lavet de revolutionerende linjeafløb til gulvet - Unidrain highline og classicline. Det giver et rent og stilfuldt look, som har gjort arkitekter og fagfolk meget begejstrede for produkterne. Gulvafløbene er aflange og kan monteres langs væggen, så de ikke længere ligger midt på gulvet. Ligeledes findes en hjørneudgave, Unidrain hjørneafløb, så du selv med begrænset plads kan få et godt afløb. 

Desuden kan du også få Unidrain udløbshus, vandlåse og lugtspærre til gulvafløbssystemet. Du får altså den pæneste løsning med et Unidrain gulvafløb.

Det sikre valg

Det patenterede system har lodrette vægflanger, der sikrer en inddækning ud over det sædvanlige. Badeværelset er traditionelt set det næststørste skadeområde i et byggeri, og derfor er det nødvendigt at have afløbet i orden. Unidrain er udviklet af danske arkitekter i samarbejde med eksperter inden for vådrumsteknik. Unidrain har alle relevante godkendelser, både lokalt og internationalt. Det sikrer dig kvalitet for dine penge.