XL-BYG logo

Twinkly

For mange inkluderer rigtig julestemning både julebelysning ude og inde, og her får Twinkly lights deres naturlige ret. Twinkly sætter nye standarder inden for belysning, hvor firmaet har fulgt den teknologiske fremgang.

3 produkter

Viser 3 ud af 3 produkter

Twinkly er moderne julebelysning for hele familien

Twinklys innovative tilgang til brugen af vores smartphones har muliggjort total kontrol over den normale ”låste” belysning. En Twinkly lyskæde kan lyse i alle hvide nuancer samt 16 millioner andre farver, og lyskæderne kan benyttes ude såvel som inde. Alle lyskæder er produceret i tæthedsklassen IP44, som gør dem vandtætte og ideelle til udendørs brug.

Styr det hele fra Twinkly appen

Det er slut med at investere i lyskæder i forskellige nuancer, da du via din smartphone selv bestemmer farven/nuancen på lyskæden. Via Wi-fi/bluetooth kan du tilslutte lyskæden til telefonen, hvorefter du har fuld adgang til en verden af muligheder. Du kan herfra styre farverne, ligesom app’en også vil give adgang til tusindvis af dekorative og sjove lyseffekter. Skal din lyskæde bølge, skifte mellem dine yndlingsfarver eller lyse i et bestemt symbol? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tag Twinkly med til fest

Tag din fest til nye højder med Twinkly Music, hvor lyset kan følge den afspillende musik. Lyset følger musikken i realtid, og du kan bestemme, i hvilket ”mood” lyset skal fremtræde. Lad os sige, at du lyttede til julemusik – her kan du vælge, at lyskæden skal lyse som et juletræ med en speciel effekt.

Brug Twinkly string som smart juletræskæde

Til juletræet kan man også benytte en lyskæde som julebelysning frem for almindelige stearinlys. Med en Twinkly lyskæde kan du pynte dit juletræ med lys allerede inden, det får sin plads i stuen. Twinkly laver nemlig udendørs LED lyskæder, der med fordel kan bruges til juletræsbelysning. Når juletræet skal ind i boligen og pyntes op, kan man blot flytte det indendørs med juletræsbelysningen på. Alt, der nu skal gøres, er at pynte med det fineste julepynt.

Connect med Google Home & Alexa

Twinkly har gjort det muligt via Google Home og Alexa at styre dine lyskæder. På den måde kan du tænde og slukke dine lyskæder via stemmestyring. Når først du har sat dine lyskæder op, valgt effekt mm., er du i princippet fri for at benytte din telefon igen. Alt kan klares via stemmestyring.