XL-BYG logo

Turfline

Turfline-produkterne giver dig rig mulighed for at plante og pleje den plæne, du ønsker dig – f.eks. med produkter som Turfline græsfrø og blomsterfrø, Turfline plænegødning, græskant og blomstereng. Se produktudvalget nedenfor.

23 produkter

Viser 23 ud af 23 produkter

Danskproduceret græs

Turfline græsfrø produceres af firmaet DLF, ”Dansk Landbrugs Frøselskab”, som er 100 % ejet af danske landmænd. Der er tale om græsfrø, som er udviklet og produceret i Danmark og tilpasset til det skandinaviske klima. Der produceres både fodergræsfrø til kvæg og heste, samt græsfrø til stadions, golfbaner såvel som private plæner. Turfline laver også specialfrø som Turfline blomstereng og diverse plejeprodukter, som f.eks. Turfline græskant.

Turfline græsfrø

Turfline har en række forskellige græsfrø-produkter fra de klassiske Turfline græsfrø til mere specialiserede græsfrø, der giver en særligt holdbar plæne. Du kan også finde specialprodukter som Turfline eftersåning og Turfline turbo, der er særligt velegnede til eftersåning af græs og lapning af huller i græsplænen.  Turfline seed booster er desuden et produkt til eftersåning, som er kendetegnet ved, at hvert græsfrø er indhyllet i en kappe af de næringsstoffer, som frøet skal bruge til en optimal vækst.

Du kan også finde et produkt som Turfline skygge, der er græsfrø, som er særligt velegnet til haver med meget skygge.

Med andre produkter som Turfline blomstereng og sommerfugleblanding får du mulighed for at plante græs med vilde blomster, som tiltrækker sommerfugle, bier og andre insekter.

Turfline plænegødning

Udover Turfline græsfrø laver DLF selvfølgelig også diverse Turfline gødning til plænen, så du kan holde et fint og velplejet græstæppe, f.eks. med plænegødning

Du kan også finde forskellige relaterede plejeprodukter som f.eks. Turfline græskant til at afgrænse din plæne.