XL-BYG logo

Trip Trap

I 50 år har Trip Trap udviklet og produceret miljøvenlige produkter af suveræn kvalitet til fx gulve, bordplader, terrasser og havemøbler.

54 produkter

Viser 24 ud af 54 produkter

I 2004 blev Trip Trap Woodcare en selvstændig virksomhed med speciale i miljøvenlig træpleje. Træplejeprodukterne fra Trip Trap Woodcare er 100% dansk kvalitet, der er udviklet på virksomhedens eget laboratorium af naturlige råmaterialer. 

Det betyder, at virksomheden garanterer produkter, som lever op til de strengeste krav, der findes, i forhold til råmaterialer, sikkerhed og slutresultat.

Sortimentet omfatter Trip Trap olier, oliepleje, lakker, sæber, rens og meget andet udviklet specielt til forskellige typer overflader af f.eks. træ, polyrattan, vinyl og laminat. Trip Trap produkterne kan bruges til både indendørs og udendørs overflader og dækker alle behov - lige fra den altafgørende forbehandling til den løbende pleje og rengøring.

Trip Traps gulvpleje

Trip Trap Woodcare har udviklet en række produkter til optimal behandling af dine gulve. Deres plejeprodukter til gulve er baseret på naturlige olier og sæber, der forstærker og stimulerer træets naturlige egenskaber. Hvis dine gulve skal holde mange år frem, så er regelmæssig vedligeholdelse af dine gulve nødvendig. Har dine gulve velplejede overflader, så er det både hurtigt og nemt at rengøre dem. Det er ligeledes med til at gøre vedligeholdelsen lettere.

Plejeprodukter til indendørs og udendørs brug

Trip Traps træplejeprodukter til indendørs brug er udviklet til at beskytte træet og skabe et sundt boligmiljø. Du bevarer træets naturlige egenskaber i mange år frem med en konstant vedligeholdelse. Faktisk bliver dine træoverflaver blot smukkere med årene, hvis du sørger for den rigtige vedligeholdelse og de rette produkter fra Trip Trap Woodcare.

Ligesom det er tilfældet med produkterne til indendørs brug, så vil en løbende behandling med Trip Traps produkter til udendørs brug forlænge dit træværks levetid markant. Trip Trap Woodcare beskytter træet mod skiftende vejrforhold som regn, sollys, luft og luftfugtighed samt svingende temperaturer.

Med et Trip Trap plejeprodukt i hånden er du garanteret holdbare resultater og 100% dansk kvalitet.