XL-BYG logo

Tretorn

Det danske vejr er gummistøvle- og regnfrakkevejr. Kig efter Tretorn som fx modellen Wings Neo fremstillet af naturgummi og neopren, så der er bedre plads til foden, og hvor neopren-skaftet holder benet tørt og varmt. Hos XL-BYG kan du finde flere af Tretorns komfortable og slidstærke modeller til både mænd, kvinder og børn.

2 produkter

Viser 2 ud af 2 produkter

Skabt i Sverige – populært anvendt i Danmark

Siden 1891 har svenske Tretorn været ensbetydende med gummistøvler og regnfrakker i høj kvalitet – både til fritid og til arbejde. I sortimentet finder du selvfølgelig de helt klassiske gummistøvler og gummistøvler med for, men du kan også vælge fx den smarte og mere fritidsorienterede Tretorn Chelsea Classic, der er en elegant halvstøvle med en let sålkonstruktion og elastik i siden, så støvlen er nem at tage af og på og med forstærket tå og hælkappe.

Tretorn gummistøvler og regntøj – på nye måder

Tretorn er født som producent af gummistøvler, men i dag også kendt for et alsidigt udvalg af regnjakker. Fx er Tretorn Wings Rain jacket populær sammen med den nye, knælange og vatterede Lumi Coat, der er vegansk i sin produktion og bl.a. fremstillet af genanvendte PET-flasker.

Design betyder også noget

Gummistøvler og regntøj er i dag ikke bare praktisk påklædning. Hos Tretorn arbejdes der målrettet med design, materialer og innovation. Den regntætte Lumi Coat er et godt eksempel inden for regnfrakker, og det samme gælder det store udvalg af farver til den populære Wings Rain jacket. Gummistøvlerne er i dag heller ikke bare vandtæt fodtøj. I dag er der et stort udvalg i halvstøvler og de klassiske lange støvler - Og selvfølgelig i forskellige farver og designs.

Find Tretorn regntøj og gummistøvler hos XL-BYG

Besøg din lokale XL-BYG, når du søger ny regnjakke eller gummistøvler til din garderobe. Vi har udvalget, og vores medarbejdere står klar til at vise dig vores sortiment af Tretorn regnjakker og gummistøvler – dame- og herremodeller både i traditionelle designs, men også i moderne modeller som fx halvstøvlen Tretorn Chelsea Classic.