XL-BYG logo

Traeger

Alt det bedste kommer fra naturen, og det er bestemt ikke en undtagelse, når der skal grilles. Tilbered din mad som en ægte BBQ-professionel, og lad moder jords utallige træsorter fortrylle din mad med naturlig smag og aroma, så det sidder lige i grillskabet hver gang!

20 produkter

Viser 20 ud af 20 produkter

Traeger Pillegrill med mange funktioner

Traegers træpillegrill er udviklet af den amerikanske grilludøver Joe Traeger fra Oregon USA, der i 1987 udgav den første pillegrill i verden, der kunne køre på træpiller – nemlig en Traeger. Traegers pillegrill er nem og enkel at betjene, og med den indbyggede Wi-Fi og styresystem gør grillen næsten hele arbejdet for dig. Grillen har ingen opflamning, og den er udstyret med en blæser, så røgen fra træpillerne kommer i cirkulation om maden og giver smag, hvorefter det ledes ud af grillen igen.

Træpiller med smag

Traeger producerer selv deres træpiller til grill, som laves i pillemøller rundt om i USA. Træpillerne findes i et stort udvalg af smag og duft, og de er alle gode til alt slags mad. Dog er de enkelte varianter hver især udviklet til noget helt bestemt. Der er f.eks. træpiller udviklet specielt til oksekød, fjerkræ og fisk, mens andre træpiller er ideelle til ribs. Du kan derfor med fordel overveje dit indkøb af træpiller alt efter, hvilken mad der skal tilberedes på din pillegrill.