XL-BYG logo

Tjep

Den første TJEP pistol blev introduceret i 1964. Der var tale om en mekanisk pistol, der blev en stor succes i den skandinaviske byggeindustri. Siden har TJEP udviklet en bred og forskelligartet vifte af trykpistoler – både trykluft- og gasdrevne - og kan i dag tilbyde både helt klassiske TJEP sømpistoler, men også klamme-, stifte- og dykkerpistoler.

34 produkter

Viser 24 ud af 34 produkter

TJEP har Danmarks bredeste pistolprogram

TJEP udvikles af det dansk-japanske KYOCERA UNIMERCO, der sikrer, at alle kvalitetskrav overholdes og altid med fokus på ergonomi og kvalitet.

XL-BYG har en lang række TJEP produkter på hylderne – også TJEPs brede program af kompressorer og gaspatroner. Alt sammen produceret, så du får den nemmeste og mest brugervenlige arbejdsgang. Fx med de populære TJEP MX tromlepistol til facadebeklædning og trækonstruktioner; eller TJEP F16/50 dykkerpistol til vindueslister, fodlister og lofter.

Også et komplet sortiment af søm, klammer, stifter og skruer

TJEPs sortiment af trykpistoler er udviklet, så de kan bruge fasteners – søm, klammer, stifter og skruer ­– fra de mest benyttede producenter (Pastode, Duo-Fast, Sence og MAX) samt naturligvis TJEPs egne fasteners. Denne fleksibilitet gør TJEP til et særdeles brugervenligt valg.

Tag altid os med på råd

XL-BYG har gennem årene opbygget at tæt samarbejde med TJEP. Vi kender produkterne ned i de mindste detaljer. Det betyder, at du hurtigt kan få kompetent rådgivning, når du skal investere i trykpistoler – uanset om du leder efter en sømpistol eller en dykkerpistol, og uanset om du har trykluft eller gas i tankerne. Vores faguddannede medarbejdere kender også til både det professionelle byggeri og til gør-det-selv-folkets udfordringer, så du kan roligt tage en snak med os, hvad enten du er en rutineret håndværker eller en mindre rutineret førstegangsbruger af en trykpistol.