XL-BYG logo

Timberman

Et smukt gulv giver karakter til hele rummet – uanset om du vælger et klassisk trægulv, et laminatgulv eller vinylgulv. Hos XL-BYG finder du et stort udvalg af gulvtyper fra Timberman. Både trægulve, korkgulve og de meget naturtro 3D vinylgulve som fx Timberman Novego.

12 produkter

Viser 12 ud af 12 produkter

Gulve med kvalitet og omtanke

Timberman er en dansk virksomhed, der siden starten i 2001 har specialiseret sig i gulvløsninger i træ, kork og vinyl. For at sikre, at både kvalitet og miljøhensynet er i centrum, er alle gulve fra Timberman produceret af lovligt skovet træ, ligesom plankerne i vinylgulvene er 100% phthalatfri.

Timberman slotsplank er et udsøgt trægulv

Ønsker du et ægte og højkvalitets trægulv, så er Timberman slotsplank måske noget for dig. Plankerne er i bedste sortering og har kun få knaster. Det giver gulvet et harmonisk og meget elegant look, der imponerer i ethvert rum.

Med Timberman vinylgulve får du et slidstærkt og naturtro gulv

Med Timberman Novego-serien kan du vælge mellem en lang række slidstærke 3D vinylgulve, der til forveksling ligner ægte trægulve, som fx Timberman Novego Natural Oak (der også fås som sildeben). Vinylgulvet har en god gangkomfort og kræver minimal vedligeholdelse – og så er plankerne 100% vandfaste.

Korkgulve fra Timberman bidrager til en god akustik

Med en kerne af ægte kork har Timberman korkgulve både en behagelig lunhed og støjdæmpende egenskaber. Kork har også en affjedrende effekt, der gør gulvet behageligt at gå på. Korkgulvet - som fx Timberman Montana Oak eller Cayman Oak – har en naturtro slidoverflade af vinyl og er utroligt slidstærkt samtidig med, at det er meget nemt at rengøre.

Start med en gulvsnak hos XL-BYG

Uanset om du er på udkig efter et plankegulv i træ eller et praktisk og slidstærkt vinylgulv eller korkgulv, så start endelig med at tage en snak med en af vores faguddannede medarbejdere. De kender gulvmaterialerne, og de kan vejlede dig i, hvordan du skal lægge gulvet, så du får et godt resultat.