XL-BYG logo

Thürmer

Med et Thürmer bor eller et Thürmer borsæt er du den heldige indehaver af virkelig god kvalitet. Og står du med behovet for at skære eller reparere dit eget gevind, så er Thürmer sortimentet også et oplagt sted at finde et gevindskæresæt i absolut topklasse.

7 produkter

Viser 7 ud af 7 produkter

Dansk værktøjskvalitet

I 1897 tog grundlægger og værktøjsmager Fritz C. Thürmer sit første patent, og siden da har Thürmer & Co. og Thürmer Tools markeret sig som værktøjsproducent af højeste kvalitet – især inden for gevindskærersæt og bor. Hos XL-BYG finder du en række af Thürmer produkterne til den kræsne gør-det-selv-mand og til den professionelle håndværker.

Du kan stole på Thürmer

Leder du efter et godt bor, som kan udføre det arbejde, det er beregnet til, uden problemer, så kan du roligt vælge et Thürmer bor eller borsæt. Og du kan naturligvis finde et bredt udvalg af Thürmer bor til ethvert formål: Metalbor, træbor, murbor, trinbor, hammerbor, tagpladebor osv.

Har du brug for selv at producere eller reparere et gevind, så kan du løse opgaven med et Thürmer gevindskæresæt. Du kan vælge mellem flere forskellige gevindsæt - fx det store med 32 dele, hvor du kan arbejde med diametre fra 3 til 12 mm.

Tag en værktøjssnak med din lokale XL-BYG

Hos XL-BYG finder du altid kompetente og faguddannede medarbejdere, der ved, hvad de taler om – også når det drejer sig om professionelt værktøj. Så uanset om du er uddannet håndværker eller ambitiøs gør-det-selv-mand, så kan du få råd og vejledning hos os fx om Thürmer kvalitetsbor, gevindskæresæt eller måske om specialværktøj som en Thürmer ringgaffelnøgle. Vi står altid parate til at hjælpe dig.