XL-BYG logo

Tesa

TESA er kendt for sine selvklæbende højkvalitetsløsninger f.eks. klæbesøm, powerbond, powerstrips, tætningslister, malertape, dobbeltklæbende tape og sanitetsartikler såsom knager, håndklædestænger og toiletbørsteholdere – du kan sætte op helt uden at skulle bore huller.

91 produkter

Viser 24 ud af 91 produkter

Farvel til huller i væggene

TESA tilbyder en hel vifte af selvklæbende produkter til montering af billeder og andre flade genstande. TESA klæbesøm kan bære op til 3 kg, og så kan sømmet endda justeres, så det er nemt at få tingene til at hænge lige. Du kan få TESA klæbesøm til tapet og gips, men også til glatte overflader som klinker, kakler og glas.

Med POWERSTRIPS kan du sætte billeder op – og ned igen, helt uden problemer

Med TESAs specielle POWERSTRIPS kan du sætte billeder op på alle former for væg. Det tager få sekunder. Og når du synes, du vil skifte billedet ud med et andet, så trækker du bare dine POWERSTRIPS af igen. Helt uden at efterlade mærker.

Tape til alle formål med TESA

Blandt klæbeprodukterne fra TESA finder du også en bred vifte af tape – både malertape, gaffatape, emballagetape og tæppetape. Kort sagt tape til alle tænkelige opgaver i hjemmet. Både indendørs og udendørs.

Dobbeltklæbende tape til et utal af formål

POWERBOND er TESAs egen serie inden for dobbeltklæbede monteringstape. Her finder du specialtape til montering af spejle, ledninger og særligt dobbeltklæbende tape til brug udendørs – f.eks. til montering af husnumre og navneskilte.

Alt til badeværelset – og alt sammen selvklæbende

TESA har udviklet en designserie af selvklæbende sanitetsartikler til badeværelset, som du kan montere på få minutter. Du kan f.eks. få matchende kroge, håndklædeholder, toiletpapirholder og sæbeholder. Efter 12 timers tørretid har klæbemidlet opnået maksimal ydeevne.

TESA tilbyder også specialprodukter

I den brede vifte af produkter fra TESA finder du også specialprodukter som skridsikker tape til trapperne samt isoleringstape og -lister, men du kan også finde forskellige former for insektnet, som du kan montere på vinduer og døre – og nemt og hurtigt fjerne igen, når insektsæsonen er forbi.