XL-BYG logo

Swedoor

Swedoor/Jeld-Wen skaber produkter i høj kvalitet. De producerer både vinduer og døre med tanke på at optimere din sikkerhed. Dertil kommer, at man altid kan tilkøbe en ekstra sikkerhedspakke, som gør dine vinduer og døre nærmest uigennemtrængelig for ubudne gæster.

145 produkter

Viser 24 ud af 145 produkter

Udvendige døre til alle stilarter fra Swedoor

Du kan få Swedoors døre i designs, der spænder fra et mere traditionelt til et topmoderne og minimalistisk udseende. Swedoor kan på denne måde leverer døre til alle typer huse og stilarter. Har du et hyggeligt gammelt byhus, vil en yderdør med et traditionelt design såsom modellen P100 passe perfekt til dit hus. Et nybygget hus i mørke mursten vil derimod sagtens kunne bære en elegant designet yderdør som Character Leon. Yderdørene i Clever- og Characterline fra Swedoor har generelt skjulte hængsler og en 3-punkts lås, der gør det meget vanskeligere for en tyv at bryde døren op. Med en yderdør fra Swedoor får du altså en godt sikret dør. Yderdøren leveres altid hængt i karm.

Få ekstra sikkerhed med en RC3 tilkøbspakke

Opgrader din Advance-line yderdør med en RC3 tilkøbspakke. En RC3 sikkerhedsyderdør fra Swedoor står imod indbrudsforsøg i mindst 20 minutter, hvoraf tyven aktivt bruger 5 minutter på at bearbejde døren med f.eks. et koben. Sikkerhedsglas, som tåler 5 minutters vedvarende indbrudsforsøg. En RC3 sikkerhedsyderdør fra Swedoor er sikkerhedsklassificeret EN 1627 RC3.

Swedoors indvendige døre

De indvendige døre fra Swedoor fås ligeledes i forskellige designs, så det er lettere finde en dør, som passer til dit hjem. Det er også muligt at få din nye dør med SmartClose, så du undgår smækkende døre. Nogle af dørene har en moderne, minimalistisk formgivning, mens andre mere ligner traditionelle fyldningsdøre. Swedoors indvendige fyldningsdøre har høj finish og designet i ét stykke uden samlinger. Døren er bygget op omkring en massiv lydisolerende kerne, der giver en lydreducerende effekt og hjælper til et behageligt lydniveau i huset. Beslagene sidder diskret placeret, så man ikke så let lægger mærke til dem. Når døren er lukket, er beslagene helt skjult. En fyldningsdør fra Sweedor, er altså ikke bare en fyldningsdør. Det er en æstetisk smuk løsning, som passer til alle huse. Har du brug for en dør, som giver mere lys end en fyldningsdør, kan du vælge en glasdør. Glasdøren er med til lukke op for et rum og lade lyset komme ind i huset. De kan endda få et rum til at virke større ved at lade lyset få mere plads.

Skydedøre fra Swedoor

Swedoor har et spændende udvalg af skydedøre, som du også kan købe hos XL-BYG. Skydedøre har fået en renæssance, fordi mange har fundet ud af, hvor smarte denne type døre er. De fylder næsten ingenting, fordi de skydes til side i stedet for at optage plads ind i rummet. Endnu en fordel ved skydedøre er, at de ikke smækker i, som almindelige døre gør.

Anskaf dine Swedoor produkter direkte her

Hos XL-BYG tilbyder vi et stort udvalg af Swedoor/Jeld-Wens bedste produkter:

 • Swedoor/Jeld-Wen indvendig dør
 • Swedoor/Jeld-Wen glasdør
 • Swedoor/Jeld-Wen karmsæt
 • Swedoor/Jeld-Wen gerigtsæt
 • Swedoor/Jeld-Wen skydedør
 • Swedoor/Jeld-Wen yderdør også kaldet facadedør

  Når du har fundet de Swedoor døre, karmsæt og gerigtsæt, du vil have her på vores webshop, er det meget nemt at bestille dem. Afgiv din ordre, og modtag dine varer i løbet af ganske få dage. Bestillingsprocessen er nem, hurtig og sikker, og hvis du får brug for hjælp, kan du få det i vores webshopsupport. Ordreprocessen er let, tryg og hurtig, og får du på noget tidspunkt brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundesupport.

  Swedoor/Jeld-Wen – En gammel Amerikansk virksomhed

  Jeld-Wen er et amerikansk firma, der fremstiller vinduer og døre. Jeld-Wen har aktiviteter i 22 lande verden over. Virksomhedens hovedkontor ligger i Charlotte, North Carolina, USA.

  Swedoor/Jeld-Wen begyndte sin produktion af vinduer og døre i Oregon i 1960. Grundlæggeren var Richard Wendt. På det tidspunkt beskæftigede virksomheden kun 15 medarbejdere, men siden er det gået stærkt. I 1993 ekspanderede Jeld-Wen til Europa. Swedoor har i en årrække været Jeld-Wens skandinaviske brand. Jeld-Wens aktiviteter i Danmark bygger videre på Løgstør Møbel Design, som blev grundlagt i 1981. I 1986 blev Løgstør Møbel Design opkøbt af firmaet Vest Wood, som igen blev opkøbt af Jeld-Wen i 2006.